جشن پاییز..جشن یلدا..جشن یلدا رو بردن تالار..تولد بچه های کلاس..جشن زمستون..کلی خرج گذاشتن تا الان رو دستمون..هر سری هم واسه هر حرفی باید ی چیز بدیم ببرن
کلا یه کلمه از حروف الفبا یا اعدادرو اونجا یاشون ندادن
یعنی اصلا تعرفه ی آموزش و پرورش همینه و بفهمن پیش دبستانی یه جایی آموزش میده تخته ش میکنن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یلدا و روز مادر و کریسمس و هالوین گرفتن یدونه تئاتر بردن چند تا جشن کوچیکم گرفتن البته پولشم گرفتن😁
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
جشن پاییز..جشن یلدا..جشن یلدا رو بردن تالار..تولد بچه های کلاس..جشن زمستون..کلی خرج گذاشتن تا الان ر ...
خب تالار خداییش خرج اضافه س
دختر من همه جشن هاشونو همونجا تو مهد میگرفتن؛ آتلیه هم برا مناسبتها میومد همونجا دکور میچید ازشون عکس میگرفت
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یلدا و روز مادر و کریسمس و هالوین گرفتن یدونه تئاتر بردن چند تا جشن کوچیکم گرفتن البته پولشم گرفتن😁
کریسمس و هالوین🫤
یعنی اون مدیرشون یه جوری خودشو آرایش هالووین کرده بود که آدم نگاه میکرد خوف میکرد اسم روزشم گذاشته بودن روز ترسناک🫥
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خداییش تو مدارس دیگه نباید گرفته بشهجشن چهارشنبه سوری واقعا قشنگه اونو بگیرن خب
اونم میگیرن کلا هر جشنی که منفعت توش باشه میگیرن
یعنی اون مدیرشون یه جوری خودشو آرایش هالووین کرده بود که آدم نگاه میکرد خوف میکرد اسم روزشم گذاشته ب ...
چه مسخره....
آخه اصلا اینها جشنهای ما نیست
فقط یلدا و عید نوروز باید براشون جشن بگیرن
اگه بخوان جشن اضافه هم بگیرن بازم مناسبت بهتر پیدا میکنن مثل مثلا ۲۲ بهمن یا روز دانش آموز اینا