2777
2789
عنوان

بچه ها کیا اینجوری هستن مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست
بیشتر این حس میاد سراغم ک اونا تورو از خودشون نمیدونن و اضافی هستی ، پس باید فاصله بگیری ، و اینگونه ...

خب متاسفانه جدیدا مردم خیلی به آدم احساس ناکافی بودن می دن. به جات باشم روی اعتماد به نفسم کار می کنم و حداقل یه کلاس یا کار مفیدی سعی می کنم توی برنامه داشته باشم. توانایی های آدم واقعا بهش اعتماد به نفس می ده حتی بیشتر از  ظاهرش منتهی این وسط خودت هم باید قبول داشته باشی.

خب متاسفانه جدیدا مردم خیلی به آدم احساس ناکافی بودن می دن. به جات باشم روی اعتماد به نفسم کار می کن ...

این اتفاق بیشتر تو محل کار میوفته برام ، از طرفی میگم شاید چون من صاحبکارشونم نمیخوان تو صحبتاشون باشم و فاصله شونو حفظ میکنن ، خودمم خیلی جدی ام اما خب این اواخر یکم مهربونتر شدم ک باهام راحت باشن چون مدام میگفتن ازت میترسیم انقد جدی هستی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اتفاق بیشتر تو محل کار میوفته برام ، از طرفی میگم شاید چون من صاحبکارشونم نمیخوان تو صحبتاشون با ...

شاید هم علتش جو اونا باشه. اگر آدمای خونگرمی باشن خودشون سعی می کنن باهات ارتباط برقرار کنن. زیاد خودتو اذیت نکن. یادمه یه سالی به طرز وحشتناکی حالم سر این موضوع بد بود تا این که سال بعدش رفتیم شهر دیگه ای. اون موقع فهمیدم که مشکل از من نبوده. مردم اون شهر خیلی یخ بودن. 

اگه از طرف همکاراتون نادیده گرفته میشین نمیدونم ولی اگه کار آموزاتون باهاتون گرم نمیشن مهم نیس فقط مهم اینه مشتری به اندازه کافی داشته باشین اگر به کارتون خلل میزنه کمی صمیمی بشین

شاید هم علتش جو اونا باشه. اگر آدمای خونگرمی باشن خودشون سعی می کنن باهات ارتباط برقرار کنن. زیاد خو ...

درسته اینم هست

اگه از طرف همکاراتون نادیده گرفته میشین نمیدونم ولی اگه کار آموزاتون باهاتون گرم نمیشن مهم نیس فقط م ...

درسته