2777
2789
عنوان

سی سالمه بابام میگه دیگ دانشگاه برات دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا دیر نیست بخون 

چی بوده رشتت؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

حرف پدرتون چندان اشتباه نیست ولی اگر واقعا علاقه داری به رشته خاصی و هدفت اون رشته است بخون و برو دانشگاه ولی اگر هدف کار پیدا کردنه و بخاطر اون میخوای بری دانشگاه بنظرم تا حدودی اشتباه است . اگر مثلا میخوای استخدام دولتی بشی که بیشتر شرط سنی دارند و ممکنه تا شما دانشگاه رو تموم کنی و بخوای وارد بازار کار بشی اون محدوده سنی رو رد کرده باشی ولی اگر بتونی یه دوره های تخصصی بگذرونی که هم از نظر زمانی و هم درسی صرفه جویی میشه و شاید زودتر وارد بازار کار بشی البته برای همه رشته ها نیست . خودت باید ببینی هدفت از دانشگاه چیه . خیلی ها در کنار کار دانشگاه رو میرن و البته سختتره

از بچگی ولی شرایطم خیلی بد بود مخصوصا دو سال مونده به کنکور خانوادم نزاشتن با کارایی که کردن

ببین هروقت بخوای شروع کنی دیر نیست اصلا امابااین وضعیت کشورواقتصادش تو باید ی درآمدی داشت باشی که بخوای شهریه دانشگاه و هزینه هات بدی

آخه چکاری چ حرفه ای

بستگی به علاقه و استعدادت داره 

اگر درسو خیلی دوست داری، همزمان هم درس بخون هم کار کن. 

از کارای دانشجویی پاره وقتی شروع کن و صبور باش تا کم کم پیشرفت کنی

انشالله تحصیلاتت هم تموم بشه باز کارای بهتری میتونی داشته باشی

من رشتم تجربی بوده از قدیم هدفم برای متخصص پوست شدن بود

پس بخون عزیزم . چند بار کنکور دادی ؟ فاصله زیاد انداختی برای قبولی رشته های پزشکی باید برای کنکور تلاش زیادی بکنی . تلاش کنی مطمئنا قبول میشی ولی اگر تا الان هر سال کنکور دادی و قبول نشدی بنظرم روی هدفت یه تجدید نظری بکن