2777
2789
عنوان

بد جوری سر این خواستگارم موندم

567 بازدید | 58 پست

تا الان با دوتا مشاور حرف زدم یکی گفت ولش کن یکی گفت برید مشاوره حتما با نظر مشاور جلو برید

شرایطش رو میگم بگید چطور

من ۳۲ اون۴۲

یه طلاق تو عقد داشته و طرف سر مهریه خیلی اذیتش کرده و مهریه گرفته برای همین خیلی از مهریه می ترسه و به من گفت مهریه ۱۴ تا میدم

خونه اش اجاره ایه ماشین هم داره

پدر مادرش شهرستانن از زمان دانشجویی که اومده تهران تنها زندگی کرده

چند روز پیش ردش کردم چون مردد بودم و گفت تمام چیزایی که می خوای انجام میدم ولی مهریه رو ۱۴ تا میدم قدش هم اندازه خودمه یه کم از این بدم میاد 

ولی تا اینجا که آشنا شده بودیم یه جورایی ازش خوشم هم اومده بود

به خاطر سنم هم یه کم نگرانم که نکنه برام خواستگار بهتری نیاد

الان واسطه امون امروز گفت فردا می خوام بهت زنگ بزنم حرف بزنیم

نمی دونم بگم برگرده یا نه

فکر کنم خراب کردم انقدر سریع ردش کردم

اصلا نمی دونم واسطه در جریان هست تموم کردیم یا نه

واااااای چقدر تصمیم گیری سخته

از متاهلی هم ترس دارم

نگرانی طلاق دارم

اگر مجبور بشم یه وقت جدا بشم چی

وااااای چقدر مضطرب شدم

با اینکه با دوتا مشاور صحبت کردم بازم مردد ام

اعصابم ریخته بهم خوابم بهم ریخته

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهریه رو یکم بیشتر کن 

و اینکه چرا تاب این سن خونه نداره ..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نه

پس چرا میخوای با ی مرد مطلقه ازدواج کنی اونم با کسی نکات منفیش زیاد تر از مثبته فکرانو بکن ب نظرم موقعیت های بهتر می‌تونه سر راهت قرار بگیره هم سن قد بلندتر و از همه مهم تر مجرد مثل خودت اون آقا هم بره با کسی که شرایطش عین خودشه و سکه کم مهرش کنه خودتو دست کم نگیر

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
نمی دونم فقط یه نصیحت میکنم بخاطر سنت خودتو تو چاه نندازین چشم و گوش بسته جلو بری شرایطشو داره زنش ش ...

شرایطش همینی که توضیح دادم

به نظرت شرایطش خوبه؟

ببین من اگه جای شما بودم با مهریه ۱۴ تا مشکلی نداشتم ولی با خونه اجاره ای مشکل داشتم مخصوصا با ۴۲ سال سن و اینکه خوشم نمیاد با کسی وصلت کنم خانوادش از شهر خودم نباشن , هم فرهنگ متفاوت و هم دوری راه و مشکلاتی که به وجود میاره 

به خاطر اینا حتما رد میکردم ولی شما شرایط خودت رو بسنج

مهریه رو یکم بیشتر کن و اینکه چرا تاب این سن خونه نداره ..

سر ازدواج قبلیش و مهریه دادن خیلی چیزاش رو از دست داده از نظر مالی افت کرده