2777
2789
عنوان

از بیکاری دارم تاپیکای آموزش سیگا‌ر کشیدم رو میخونم🤡

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ننگ بهشون ،که منکر رو تبلیغ میکنن .اینجا همه طیف سنی هست .مدیونن ، مدیون ، دنیا و آخرت .

سیگار کشیدن از هرلحاظ چیز قابل توجیحی نیست و بدیهی هستش که کاملا مضر و ناسالم چه برای ریه و برای اعتیاد افراد و عادی سازی هستش!ولی مبحث دنیای آخرت قطعا با این سیگار کشیدن متفاوته چون شما اعتقاد دارید اونا ممکنه نداشته باشن؛ و شما هم تصمیم نمی‌گیرید که چه فردی چه کار درست یا اشتباه رو انجام میده چون مبحث 'دین' و 'باور' شما با عملکرد افراد از زمین تا آسمون تفاوت داره

چرا بیکاری۵ بیداری گل میکشی ؟

اولا که مودب باش و روزی ۱۰ بار به من چه گفتن رو با خودت تمرین کن💖

بعد خب من ۵ صبح بیدار میشم ورزش میکنم سحری میخورم و بازی میکنم و کارای باقی مونده روز قبلمو انجام میدم چون کسی بیدار نیست مزاحمم بشه و بعد روزه میگیرم و بقیه روزو یا درس میخونم یا کمک مامانم میکنم یا خوابم

سیگار کشیدن از هرلحاظ چیز قابل توجیحی نیست و بدیهی هستش که کاملا مضر و ناسالم چه برای ریه و برای اعت ...

اگرچه اینجا اغماض نمیکنم که اینجا چون انواع سن و سال هستش بحث کردن درمورد سیگار کاملا کار باطلیه

اگرچه اینجا اغماض نمیکنم که اینجا چون انواع سن و سال هستش بحث کردن درمورد سیگار کاملا کار باطلیه

فقط تاپیکمو نترکونین اگه کاربریمم بپره باز مدیونی داره براتون😂 دعوا نکنین که دو دقیقه خوش بگذره

اولا که مودب باش و روزی ۱۰ بار به من چه گفتن رو با خودت تمرین کن💖بعد خب من ۵ صبح بیدار میشم ورزش می ...

چقد بداخلاقی ،گاو گوسفند دارید مگه که پنج صبح بیدار میشی دیرتر هم بیدار شی بازم به کارات می‌رسی ،لابد ازاونورم تا هوا تغریک شه میخوابی ،زندگی کاملا مال پنجاه سال پیشه