2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
درمورد بچه بی پناه که کتک خورده و اون طرف هم داره تایید میکنه حقیقتا نمیتونم سرپوش بزارم و آروم باشم

اشکال نداره عزیزم شمام دلت برای بچه سوخته 

والا بلا کتک بده وتاثیر منفی میزاره ولی واقعا نه با یکبار با تکرار

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
مامان امیرعلی میدونم میفهمم نباید بچه رو زد ولی من نزدم فقط از لپش فشار دادم بچه ها من دوقلون تو طول ...

میدونم گلم اتفاقا چون توقع نداشته ازتون بهش شوک وارد شده

وگرنه اگر کتک خورده بود و بقول بعضی کاربرا پوستش کلفت شده بود !!!اصلا براش اهمیتی نداشت

و اتفاقا شما چون نزدی بیشتر باید دقت کنی چون بچتون ازتون توقع نداره و ضربه روحی بزرگتری میخوره نسبت به اون بچه ای که کتک خورده و واسش عادیه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا خیلی بی دلیل منو کتک میزد وباهام بداخلاقی میکردالان همش تاثیر گذاره روی اعصابم زود عصبانی میشم. ...

خدا نگذره تاثیر داره دیگه شوهرمو انقدر مادرش بد کتک میزد الان عصبی شده افتاده جون ما 

خدایا تو بساز

ممنون از دلگرمی ک دادی مهربونه❤️

قربونت برم پاشو یه دوش بگیر یه صبحانه ردیف کن 

یه اسپند دود کن صدقه بذار کنار شیطون ازخونه ات دوربشه

امروز و با انرژی شروع کن 

تو قوی هستی وقوی میمونی مطمئنم❤️

خدا به فرزندانت هم سلامتی و عاقبت به خیری ببخشه❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دیگه خودتو سرزنش نکن عزیزم حالا شده تو ام فکرشو نمیکردی اینطور بشه بچه امروز ببرش پارک یادش میره

دقیق اصلا فک نمی‌کردم با ی لپ گرفتن همچین بشه دیشب ماشین مورد علاقه شو از دیجی کالا سفارش دادم امروزم ببرم شهربازی خدا بخیر گذروند

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

وای مگه من با تو بودم اخه؟؟؟؟اصلا کامنت اول من و خوندی؟وای تو چه قدر نچسبی خدا به داد خانواده ات برس ...

بقولیه دوستی وقتی شما یه نفر رو تو خیابون میبینی که فلج هست یا مشکل جسمی داره حتی اگر سرت داد بزنه بهت توهین کنه بگه حق با منه اول من باید مثلا این مسیر رو رد بشم شما بخاطر شرایطش جوابش رو نمیدین و باهاش بحث نمیکنید

درمورد بیمار روحی هم همینه

نباید از توهیناش دلخور شدیا باهاش بحث کرد!!!

روز خوش🌹

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چقدر مهربونی عزیزم 😘😘

مرسی عزیزم❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بقولیه دوستی وقتی شما یه نفر رو تو خیابون میبینی که فلج هست یا مشکل جسمی داره حتی اگر سرت داد بزنه ب ...

الان من شدم بیمار روحی تو شدی سالم😂😂

روز خوش

خودتون چی??تحت درمانید??مشاور کودکتون کیه??حاذق هستن??نه جانم من مشاور نیستم

خودمم زیاد مشاوره رفتم بخاطر مشکلاتم ولی در کل مشاوره رفتن کمکی بهم نکرده فقط باعث شد بی حس بشم نسبت به دوروبرم.. دیگه اونا پولشو گرفتن یه راه حل الکی دادنو مامام گفتیم چشم ولی بعد بیست وهفت سال مشاوره گرفتن از این جماعت فهمیدم همشون دنبال بازارگرمی ان... وگرنه حرف همه شون یکیه.. 

من که بچه ندارم اما نتیجه تربیت های الانی هارو دارم میبینم بچه های ده ساله همه سیگار به دست و همه دن ...

اینجا همه بچه هاشون شیک ومجلسی تربیت شدن.. تو نشنیدن.. خود والدین همه با مهرو محبت بزرگ شدن.. انتظار دارین تو بگن به بچه هاشون 

من خودم یه دوره وحشتناک تو زندگیم داشتم یهووسرمو اوردم بالا دیدم شوهرم زن صیغه کرده زندگی عاشقانه ای داشتیم.. بارعصبی وحشتناکی رو تحمل کردم.. فشار روحی درحد انفجار.. یع موقع هایی با پسرم تند حرف میزدم همون برو بیا رو بد میگفتم جاریم بهم چندباررر تذکر داد که بد حرف میزنی با پسرت.. درصورتی که خودش رسما به دخترش بدترین توهینها رو میکرد یه بار بهش گفتم شما که حواست به حرف زدن من هست به خودتم دقت کن.. چندوقت بعد بهم گفت اره دقت کردم من چقدر بع دخترم توهین میکتم خودم حواسم نیست... مطمئنم خیلی از مامانای اینجا از اسی بدترن ولی حواسشون بع کارای خودشون نیست.. اینجا همه شدن مشاور