2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4954 بازدید | 228 پست
ببین عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم.من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بهش گفتم من هیچی ازت نمی خواهم مهمت ...

موافقم منم همینطور شدم چون همیشه ملاحظه کردم و کوتاه اومدم همه ش انتظار دارن . اما من الان چند ماهه دارم ژبق میل خودم زندگی میکنم حسابی اون روی رفتارشون رو هم دبدم تما ارزش ش رو داشت ب نظرم حداقل حال دل خودم خوبه اونا هم مرزبندی شون مشخص شد 

.

مثلا به جای مهریه حق طلاق حق خرج از کشور تصنیف اموال و....

تنها را حلت اینه  که بگی من خیلی قبل‌تر به همه گفتم با پول خودم خریدم الان دیگه نمیشه

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا نده 

حالا بازم این خوبه برا ما داشتن و ندادن هیچی مثلا دید همه خانواده من طلا میدادن گفت دوتا ربع سکه از طرف من و پدرشوهر حالا فوت شدن و۱۰سالم گذشته اما هنوز فشارش روی منه که الکی پز داد تازه خودشون مسخره میکردن که فلانی اینکاررامیکنه کاری که خودشون کردن پولم داشت و زورش میاد ان موقع ربع ۲۰۰تومن بود که بعدا فهمیدم یک پسراش براعقد ما۵۰۰بهش پول داده دستش خالی نباشه الکی خرجش کرد حتی به پسرش شاباش داد به من۵تا هزاری که شوهرم همونجااعتراض کرد چرااینکارامیکنی

دقیقااا موافقم باهات منم خیلی کوتاه اومدم دیدم اونا مثل من نمیان جلو منم گفتم مثل خودشون بشم

من ۲۱ ساله ازدواج کردم الان ۲ ساله باهاشون قطع رابطه ام.....حساب کن ۱۹ سال احترامشونو نگه داشتم....به جان بچهام....به قبله ی محمدی قسم.....فقط بله،چشم....خرجشون به گردن شوهر منه...خدا بدونه اَخم به چهرم نیاوردم....گفتم اینا هم مثل خانوادم،،،مگه چه اشکالی داره....ثوابه..مگه آدم فقط باید مسجد بسازه ....باهاشون بشین،پاشو بگو بخند....این اواخر چنان ضربه ای به زندگی من زدن که اگه بگم مغزت سود میکشه.....

هر کاری براشون کرپم پشیمونم.....واگذارشون کردم بخدا

اگر از این میترسید پس فردا مدعی طلاهاتون بشن میتونی هرجا طلا خرید میکنی فاکتور به اسم خودتون بگیرید ...

من از اول قرار گذاشتم قراره تهران زندگی کنیم 

شهری که خودم الان ساکن هستم 

شوهرم اوکی بود تا اینکه من اومدم تهران 

شوهرم موند شهرشون کنار خانوادش 

نزدیک عروسی هم هست شوهرم یهو گفت من 

نمیام تهران ! بیا شهر ما زندگی کن 

منم قهر کردم دیگه جواب ندادم گفت باشه هر چی تو بگی 

ولی باید قید خانواده منو بزنیم و بی سر و صدا بیام 

خونه بگیرم اونجا ، به نظرت این حرفا بوی دخالت 

خانوادش رو نمیده ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مثلا به جای مهریه حق طلاق حق خرج از کشور تصنیف اموال و....

فط حق طلاق به درد میخوره.......بقیه چرته.....تصنیف اموال....خوب اون بعدها هرچی بخره میزنه به اسم پدر،مادر خودش..میگه من چیزی ندارم....حق خروج از کشور...بعد ۱۰ سال قاضی میگه برو بشین زندگیتو بکن....میگه شوهرت پول نداره درامدش کمه نمیتونه بفرستت خارج از کشور

ببین عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم.من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بهش گفتم من هیچی ازت نمی خواهم مهمت ...

آره دقیقا 

سر منم اومد 

هیچوقت هم تشکر نکرد 

هنوز منو پاگشا نکرده و هدیه پاگشا هم نداده 

میخواد هدیه ازدواج هم نده 

عقد هم چیزی نداد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

با همه این اوصاف اصلا بعد ازدواج همه رو ازش بگیرهمسرت احتیاج شدید ب مشاور داره خیلی وابسته س ب پدر م ...

تک پسره و خانوادش دارن هر کاری می‌کنن که کنار اونا باشه 

راستی اگه دادیش رفت عوض کرد با یه دو گرمی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اصلا قبل عروسی بهم بخوره همه چی 

چه اشکال داره بدی بنداره . بگو ایشالله ولسم بعدش جبران میکنید من بودم میدادم که .وام ازدواج کی میخوا ...

شوهرم 

خب پس حس و حال منم طبیعی هست !

بله میگم که واسه هردوتون طبیعی هست ...ولی بعدها  میبینی ک این حساسیت ها چقدر خنده دار هستن برات ...چون الان دوست داری زود نقش یک خانم خونه رو داشته باشی ... 

نه اصلا نده حالا بازم این خوبه برا ما داشتن و ندادن هیچی مثلا دید همه خانواده من طلا میدادن گفت دوتا ...

مادر شوهر منم تا الان هیچ هدیه ای بهم نداده 

تک پسره و خانوادش دارن هر کاری می‌کنن که کنار اونا باشه

تاپیک های بانو آرتمیس و دختر گرانبها رو بخون. حداقل خودت مرزبندی رو مشخص کن . بعدم سعی کن کاری کنی از خانواده ش درخواست کنه و اونا چند بار نه بگن خودش عاقل میشه

.

من ۲۱ ساله ازدواج کردم الان ۲ ساله باهاشون قطع رابطه ام.....حساب کن ۱۹ سال احترامشونو نگه داشتم....ب ...

مادر شوهر منم بارها بین من و شوهرم رو زد 

به شوهرم می‌گفت چرا این همه قربون صدقه میری 

مهربونی باهاش سر سنگین باش مردی تو مثلا 

یا مثلاً ما قرار بود تهران زندگی کنیم 

شوهرم چند ماه رفت موند خونه خودشون 

یهویی نظرش عوض شد می‌گفت بیا پیش خانوادم !

تا اینکه من گفتم خداحافظ طلاق 

گفت باشه میام پیشت ولی قید خانوادم رو بزنم 

و بیام تهران زندگی کنیم 

یعنی در این حد دخالت کردن که شوهرم به این نتیجه رسیده