2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
هست ولی شمام بدخلقی میکنی اون میخواست مادرو آروم کنه...بچه رو بزنی تو روحیه ش تاثیر بد میزاره من خوا ...

خاطرات کودکی مثل پتک رو سر ادم میمونه گاهی انقدر سنگینه که ادمو منگ میکنه داداشای من خیلی منو بد میزدن مثلا ۱دونه خواهر بودم 

خدایا تو بساز

خفه شو بابا هی هیچی بهت نمیگممن مکه گفتم اسی خوب کردی یا برو بچه رو بزن یا گفتم زدن بجه کارخوبیه؟من ...

قربونت من واقعا آلان خودم تو شوک نیاز دارم کسی ب آرامش دعوتم کنه وگرنه خودم میدونم عواقب کارامو ممنون ک دلگرمی دادی❤️

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین گاهی نیازه به یکی تلنگر بزنی نه اینکه بگی هیچ خبری نیست بابا. .لوسه بچه. .فلانهو اون مادر با هم ...

شما میتونی با زبان خوب طرفو قانع کنی...

مگه دنیا چی توشه که قلب همو بشکنیم...بخدا هیچ ارزشی نداره

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خب عزیزم با این طرز فکرتون من چی میتونم بگمبله کتک خوردن شما الان نتیجه اش اینه بچه اتون هم کتک میخو ...

شما مشاوری؟؟ من تا این لحظه اینقدر پول مشاور برای بچم دادم که اگه جمع میکردم این پولا رو یه ماشین میتونستم بخرم از پوشک گرفتن جدا کردن جای خواب لجبازیاش همه چی مشاوره گرفتم.. شما هنوز نیوفتادی تو این دور باطل مشاوره رفتن و پول خرج کردن و اخرشم یه بچه لوس و بی تربیت بار اومدن 

مشاور میگه ببین باهاش حرف بزن توضیح بده.. من برای یه بچه شیش ساله هرچقدر توضیح بدم نمیفهمه هرچقدر عملی انجام بدم نمیفهمه ومن فقط وقتمو اعصابمو گذاشتم برای یه کار بدون نتیجه.. 

خاطرات کودکی مثل پتک رو سر ادم میمونه گاهی انقدر سنگینه که ادمو منگ میکنه داداشای من خیلی منو بد میز ...

من متاسفانه چون خوشگل بودم خواهر از بچگی تا زمان ازدواج باهام بداخلاقی میکرد وکتکم میزد خواهرمه ولی بخدا شوهرش انقد باهاش بد اخلاقه ...کارما وجود داره

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
شما مشاوری؟؟ من تا این لحظه اینقدر پول مشاور برای بچم دادم که اگه جمع میکردم این پولا رو یه ماشین می ...

خودتون چی??

تحت درمانید??

مشاور کودکتون کیه??

حاذق هستن??

نه جانم من مشاور نیستم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
قربونت من واقعا آلان خودم تو شوک نیاز دارم کسی ب آرامش دعوتم کنه وگرنه خودم میدونم عواقب کارامو ممنو ...

فدای سرت🙃❤️

ولی خدایی خودت وکنترل کن میدونم سخته میدونم که از صبح با بچه سروکله زدن رسیدگی به امور خونه همسرداری خانواده همه چی باهم دست به دست هم میدن که باربشن برای مادرخونه اما شما مادر قوی تری بشو هرلحظه

الانم به خودت بیا یه مادر باید خیلی قوی باشه بتونه ازپس بزرگتر ازاینام بربیاد

شما احتمالا خیلی با پسرت متواضع برخورد میکنی انتطار چنین برخوردی نداشته 

حالام دیگه به چیزای منفی فکر نکن اینده رو‌دریاب

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
شما میتونی با زبان خوب طرفو قانع کنی...مگه دنیا چی توشه که قلب همو بشکنیم...بخدا هیچ ارزشی نداره

درمورد بچه بی پناه که کتک خورده و اون طرف هم داره تایید میکنه حقیقتا نمیتونم سرپوش بزارم و آروم باشم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ببین گاهی نیازه به یکی تلنگر بزنی نه اینکه بگی هیچ خبری نیست بابا. .لوسه بچه. .فلانهو اون مادر با هم ...

مامان امیرعلی میدونم میفهمم نباید بچه رو زد ولی من نزدم فقط از لپش فشار دادم بچه ها من دوقلون تو طول روز خونه میدون جنگ ولی من کاری ندارم میگم بازی کنند بریزن دعوا کنن تا جایی صبر و تحمل میکنم ک قلبم ب درد میاد ولی جیک نمی‌زنم دیشب ی کار خیلی بد کرد ک من در جواب فقط لپاش فشار دادم اصلا فک نمی‌کردم همچین بشه 

من متاسفانه چون خوشگل بودم خواهر از بچگی تا زمان ازدواج باهام بداخلاقی میکرد وکتکم میزد خواهرمه ولی ...

دقیقا کارما وجود داره داداش منم زنش پوستش و کنده انقدر به من ظلم کرد یه زن سنگدل و وحشی گیرش اومده 

خدایا تو بساز

دقیقا کارما وجود داره داداش منم زنش پوستش و کنده انقدر به من ظلم کرد یه زن سنگدل و وحشی گیرش اومده

بخدا خیلی بی دلیل منو کتک میزد وباهام بداخلاقی میکرد

الان همش تاثیر گذاره روی اعصابم زود عصبانی میشم...

😔

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
مامان امیرعلی میدونم میفهمم نباید بچه رو زد ولی من نزدم فقط از لپش فشار دادم بچه ها من دوقلون تو طول ...

دیگه خودتو سرزنش نکن عزیزم حالا شده تو ام فکرشو نمیکردی اینطور بشه بچه امروز ببرش پارک یادش میره

خدایا تو بساز

وقتی میدونی که حرفت درست نبوده و التماس میکنی تاییدت کنن😂😂😂👌

وای مگه من با تو بودم اخه؟؟؟؟اصلا کامنت اول من و خوندی؟

وای تو چه قدر نچسبی خدا به داد خانواده ات برسه

چه قدر پرمدعایی

خودت مگه مشاوری!؟

چرا فکر میکنی میتونی همه جا نظر بدی

بسع دیگه من دارم با اسی شوخی میکنم حالش بهتر بشه

تو مثل قاشق نشسته میپری وسط

لطفا هرتاپیک دیگه هم کاربری من ودیدی ریپ نزن

البته اگه غرور وشخصیت داری 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
فدای سرت🙃❤️ ولی خدایی خودت وکنترل کن میدونم سخته میدونم که از صبح با بچه سروکله زدن رسیدگی به امور ...

ممنون از دلگرمی ک دادی مهربونه❤️