2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم💔😪😭

230 بازدید | 14 پست

به رو خودم نیاوردما ولی بدجور شکستم 

کسای که از من ریاضیشون بدتر بود خوب شدن و تازه وقتی دیدم معلم به یکیشون گفت تبریک داری میری تجربی بدجور شکستم آخه میدونم اینم ریاضیش خوب نبود چرا دروغ بگم حسودیم شد منم نیاز داشتم اینو بشنوم من خیلی شکستم میدونی الان که دارم مینویسم اشکام آروم داره از چشام میاد من خیلی تجربی میخوام برم ولی تنهام نه دوستی نه رفیقی که بتونه کمکم کنه بیخیال اینا تو مدرسه ما بیشترن ریاضیشون خرابه ولی روزی چند تا مثل من سرخورده میشن شکسته میشن پایه نهمم شاید شال های قبل چون بیخیال بودم برام مهم نبود ولی الان دارم درد میکشم تمرین کردم ۷ شدم💔🥲

من خیلی حالم بده تظاهر میکنم به خوب بودن 

من فشار خانواده روم نیست ولی بدجور میخوام برم تجربی لعنت بهم ریاضی که هفتم ۱۰ شدم و هشتم ۸ و نهمم ترم اول ۷ چرا من اینقدر ضعيف شدم من چرا نمیتونم برای آرزوهام بجنگم الان بغض کردم 💔 دیگه خسته شدم از درد😭

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

کلاس ثبت نام کن ضعیفه ریاضیت روش کار کنتا ترم دوم

کلاسا خیلی از خونه ما دور ترن اون سمت شهرن هزینشونم خیلی بالاست معلمم هم معلوم نیست از کی کلاس تقویتی بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس ثبت نام کن ضعیفه ریاضیت روش کار کنتا ترم دوم

اینا یکی از بدترین روزای عمرمن 

من انقدر تا حالا نشکسته بودم کاش منم میتونستم تجربی برم🥲💔

انلاین ثبت نام کن تاملند نمیدونم کلاسینوفیلیمو مدرسه حتی

فیلمو مدرسه با کد میتونم رایگان استفاده کنم 

ولی روحیاتم خرابه حاجی 🥲💔

فکر کنم هر روز داری موفقیت بقیه رو میبینی 

چیزی که خودت آرزوته

ناراحت نشی شایدم حرفم تلنگر بشه برات واقعا ریاضیت ضعیفه اون از نمرات هفتم و هشتمت .از پایه بخون دروس هفتم رو بعد هشتم رو تا پایه نهمت هم بهتر شه وگرنه هر چقدرم تمرین کنی بی فایده اس پایه ات ضعیفه

اینا یکی از بدترین روزای عمرمن من انقدر تا حالا نشکسته بودم کاش منم میتونستم تجربی برم🥲💔

تجربی هیچی تهش نیست

ایشالله ک بهش برسی هاا براشم تلاش بکن امل

من تجربی بودم سال ها پشت کنکور موندم 

سمپادی بودم اخرم رشته ای ک میخواستم نشد

ی رشته پایین تر شد

اینا رو نمیگم ک امیدتو از دست بدی

اینا رو میگم ک بدونی ب عنوان کسی ک رفته میگم تهش جز افسردگی و استرس هیجی برات نمیمونه حتی اگه قبول بشی پزشکی و دندون

سعی کن کنار درس خوندنت ازش لذت ببری

زهر مار نکن درسو برای خودت از الان

نتیجه هم بسپاری ب خدا همه جی درست میشه

تو فقط الان بجای غصه خوردن ی کلاس ریاضی ثبت نام کن و سعی کن یاد بگیری و علاقمند بشی ب ریاضی . ب هیچی هم فک نکن

ناراحت نشی شایدم حرفم تلنگر بشه برات واقعا ریاضیت ضعیفه اون از نمرات هفتم و هشتمت .از پایه بخون دروس ...

نمرات هفتم و هشتم که گفتم بیخیال بودم نخونده امتحان دادم ولی اصلن نمیشه ۲ ساله هاا چطور از هفتم آخه😐💔

تجربی هیچی تهش نیستایشالله ک بهش برسی هاا براشم تلاش بکن املمن تجربی بودم سال ها پشت کنکور موندم سمپ ...

چشم درست میگی میخواستم همینکار کنم 

اما‌نمیدونم چرا وقتی دارم مبینم خیلیا رشد میکنن حسادت میکنم 🥲💔کار درستی نیست ولی با دیدم اینچیزا دارم عذاب میکشم 

چشم درست میگی میخواستم همینکار کنم اما‌نمیدونم چرا وقتی دارم مبینم خیلیا رشد میکنن حسادت میکنم 🥲💔ک ...

میفهمم چی میگی

حق داریا رقابت کنی ولی رقابت سالم 

میگم بت من سمپادی بودم همه رو پزشکی من قسم میخوردن 

نشد ک نشد خیلیم درس میخوتدم

خیلیا کسی روشون زوم نبود و معلما فک نمیکردن ک اینا ی فرهنگیان قبول بشن 

ولی ب رشته های خوب رسیدن حتی زود تر از من

پس فک نکن اونی ک الان تو چشمه همه بهش به به و افرین میگن اون قراره بترکونه 

جوجه رو اخر پاییز میشمارن

اینجور ادمایی از جمله خود من ب خودشون مغرور میشن 

ولی تویی ک تو چشم نیستی با تلاشت میتونی کم کم جلو بزنی از اون دوستت

مطالب پایه رو باید بخونی ی چیزایی اگه از ۷م یاد نگرفته باشی دیگ ۹م رو یاد نمیگیریمطالبی ک ب نهم مربو ...

من اینطوریم که حس میکنم میتونم با توضیحات فقط همون پایه رو اوکی شم

میفهمم چی میگیحق داریا رقابت کنی ولی رقابت سالم میگم بت من سمپادی بودم همه رو پزشکی من قسم میخوردن ن ...

نمیدونم چی بگم باید تلاش کنم

ریاضی باید با عشق بخونیش من خودم عاشق درس ریاضی هستم و تاحالا ریاضیم رو بد ندادم و یه چیزی بهت میگم خوب گوش کن ریاضی خوندنی نیست ریاضی باید براش سوال حل کنی نه یکی نه دوتا بلکه باید در روز حداقل 50 تا سوال حل کنی اونم پشت سر هم و بعد تحلیل کنی سوال ها رو اون های که اشتباه حل کردی رو دوباره حل کنی و نکتش رو یعنی همون فرمولش رو بنویسی همین کارو تا 1 ماه پشت سر هم انجام بده بعد متوجه تغییرش خودت میشی من الان دهم هستم دهم تجربی و تا الان یک بار هم نیاز نشده ریاضی بخونم نمونه دولتی هم رشته ریاضی اوردم نرفتم ولی یه چیز رو بهت میگم از ریاضی برای خودت غول نساز