2777
2789
عنوان

افسردگی

188 بازدید | 19 پست

من افسردگی گرفتم چطوری باید درمان کنم؟ کسی میدونه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خفیفه که عادیه الان همه دارن اگه شدیده که برو روانپزشک من رفتم خوب بود

همش دارم گریه میکنم حوصله ندارم 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
همش دارم گریه میکنم حوصله ندارم

حالا من که اینجوریم ک کلا حس زندگی ندارم خنثی خنثی هستم دو سال پیش همش گریه میکردم الان دیگه هیچی... 

البته دکترم رفتم ولی خب مثل قبل نمیشم شایدم بخاطر سنمونه نمیدونم

سخته خانم بهتون حق میدم ولی سخت تر از اون اینه که اونی که دلیل این حال بد هستش به روی خودش نمیاره و ...

دیقاااا. چندروز پیش سرم راگذاشتم توسینه مامانم ازته دلم گریه کردم 

معذرت میخام خانم قصد نداشتم ناراحتتون کنم

خواهش میکنم عزیزم