2777
2789
نمیدونن خیلی ترسیدم رفتم از اون افراد حلالیت گرفتم سعی میکنم گناه نکنم خدا به نظرم بخشنده هست

گناه نکنیم هم این دنیاموم آباده هم آخرت مون آباد هست.

اینایی که این دنیا درگیر گناه و حق ناس و فساد و خیانت میشن تو همین دنیا هم زندگی و خانواده و آرامش شون آسیب می‌بیننه.

یه شعری هست میگه

صد بار اگر توبه شکستی باز آی...

در رحمت خدا همیشه بازه 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اعتقادی ندارم

سلام یعنی عزیزم این همه یک نفر ظلم کنه دزدی  تجاوز  قتل و...بعد بیفته بمیره تموم شد دیگه؟ به همین راحتی. پس کجا جواب پس بده؟ اصلا خودت بشین فکر کن عزیزم.میشه همچین چیزی؟  من که سواد دینی ندارم ولی از اونایی که دارن بپرس تا بهت بگن تا دیر نشده گلم. خدایی که اینقدر ماهرانه همه چیزو ب تنهایی ساخته هدف داشته از خلقت انسان. الکی نیست. که با مردنش همه چی و تموم کنه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه اقایی بود تجربه مرگ داشت . ادم خوبیم بود . گفت زندگی پس از زندگی دعوتم کردن نرفتم . چونکه خیلی ...

ببخشید با احترام ولی حرفت قابل قبول نیست

کسی مث هایده دقیق جلوی قران ایستاده، نه حجاب کرده نه چیزی تازه باعث الگوی خیلیا هم شده

هر چیزی دست توش بره دروغ گفته شه قران راست ترین چیزه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بنظرمن،وقتی مرگ میاد سراغت،تا وقتی بازماندگان یادت کنن روحت هنوز تو همون کالبد میاد بهت سرمیزنه،مثلا ۵۰سال بعد مرگت فرزندانت،یا نوه هات هنو یادت میکنن ب خوبی یا بدی،ولی بعد اینکه دیگه فراموش شدی اون وقت اجازه داری روحت بره تو بدن یه نوزاد دیگه،یا بره تو بدن یه حیوان، ک اونم بنا ب تشخیص خدا و اعمالتون هست، اگه آدم خوبی باشی تو بدن انسان دوباره متولد میشی،اگه آدم بدی بودی قبل،تو بدن حیوانات و موجودات دیگه دوباره متولد میشی...تناسخ

بگو بی زحمت ایشالا همیشه حالت خوب باشه

میگف وقتی اهن بدن و ویتامین ب کم میشه تو بدن این باعث میشه مغز سرد بشه وقتی مغز سرد میشه باعث میشه توهم بزنی و این افکار و حملات بیاد سراغت پس اولین قدم خوردن این دوتا قرص بعد چیزایی که مغز و گرم کنه اگ روبیکا داری ایدی بدم بیا اونجا کامل توضیح بدم راحت تره 

سلام یعنی عزیزم این همه یک نفر ظلم کنه دزدی تجاوز قتل و...بعد بیفته بمیره تموم شد دیگه؟ به همین را ...

قضیه تجاوز قتل و غارت فرق داره با زندگی بعد از مرگ

اصلا دوست ندارم تو این سایت با بقیه درموردش بحث کنم ولی

اگر الرحم الراحمین پس جهنمش چیه؟ اگر هست پس فقط خدای منو تویه؟ خدای اون کودک بمب خورده تو غزه نیست؟ منو تو بنده برگزیدشیم تو ارامشیم ولی پسر فلسطینی زیر بمب بارون نیست؟

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
عزیز من میترسم از مرگ خانوادم دعا میکنم قبل از اونا برم چون طاقت ندارم

اگر بدونی اونا نمی‌میرند فقط مرحله اشون تغییر پیدا می‌کنه نظرت عوض میشه 

زندگی پس از زندگی به یک قسمت اش اکتفا نکن

قسمت های مختلف اش رو ببین

من بعد دیدن قسمت هاش اصلا کسی میمیره غصه نمی‌خورم

گریه و غصه نه برای خودمون فایده داره نه برای کسی که مرحوم‌ شده 

بهترین راه قرآن و دعا خواندن هست 

که هم اون فیض می‌بره اون دنیا هم ما فیض می‌بریم 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

فکر کردن به مرگ خوبه برای اینکه جلوگیری کنیم از تباهی خودمون اما ترس از مرگ بده من الان دوهفته هستش ...

اون دنیا خودش  بهشته   فقط این دنیا اونی باشیم خدا میخواد  

اونایی رفتن اون دنیا وبرگشتن همه از زیبایی وخوبی اون دنیا میگن 

میگف وقتی اهن بدن و ویتامین ب کم میشه تو بدن این باعث میشه مغز سرد بشه وقتی مغز سرد میشه باعث میشه ت ...

ویتامین ب کمپلکس  اخه ویتامین ب چندتا هس ب 1،ب12کدوم؟نه متاسفانه روبیکا ندارم، ممنون ازت تجربیاتت رو به منم گفتی همیشه برات دعا میکنم ❤️

یعنی همه چیز درست میشه؟  
قضیه تجاوز قتل و غارت فرق داره با زندگی بعد از مرگاصلا دوست ندارم تو این سایت با بقیه درموردش بحث کن ...

گاهی سختی باعث رشد انسان میشه

فلسطینی ها بعد جنگ خیلی به خدا نزدیک تر شدن

الان تو غزه بسیار کلاس های قرآن برگزار میشه قبلاً اینطور نبود

در زمان جنگ خودمون هم جو جامعه خیلی مذهبی تر بود 

مردم تو احساس سختی بیشتر به خدا پناه میبرن

مردم فلسطین برای نابود کردن دشمن خدا روی زمین انگیزه قوی دارن و خودشون احساس شجاعت و آرامش دارن ‌

مصاحبه هاشون رو ببین

بنظرمن،وقتی مرگ میاد سراغت،تا وقتی بازماندگان یادت کنن روحت هنوز تو همون کالبد میاد بهت سرمیزنه،مثلا ...

خیلی مزخرفه یعنی دوباره بیای تو این دنیای پست و ادامه زندگی بدی ،این دنیا جای وحشتناکیه حاضر نیستم بعد از مرگ دوباره بیام تو همین دنیا .

ببخشید ولی به نظرم تناسخ خیلی مزخرفه و ائمه هم ردش کردن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

راستش منم میترسم ولی یه چیزی دیدم که مثلا چرا انسانو کفن میکنن هنگام مرگ چون مثل کرم که مدتی توپیلس بعد تبدیل به پروانه میشه انسانم همینه مرگ پابان نیست و ما داربم برای زندگی اون دنیا تغییر میکنیم اماده میشیم نمیدنم راسنه یا نه ولی آرامش داره فکر کردن بهش

اون دنیا خودش بهشته فقط این دنیا اونی باشیم خدا میخواد اونایی رفتن اون دنیا وبرگشتن همه از زیبای ...

میدونی چیه من به هیچ چیز این دنیا وابستگی ندارم وقتی بهش فکر میکنم از اون دنیا هم نمی‌ترسم  ولی دوست دارم حالا حالا پیش بچه هام باشم  از اینکه از پیششون برم میترسم 

یعنی همه چیز درست میشه؟