2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۰ سال باهاش دوست بودم پن سال زنشم هنوز به فحش دادنش به درو دیوار و ع الم ادم عادت نکردم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

شاید همه بخوان خودشونو بندازن تو چاه،

چه ربطی داره،کار بد،بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فحش داریم تا فحش

ولی واقعا به نظرم فحشای رکیک درشان ی دخترنیست

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

خیلیارو دیدم فحش میدن 

ولی ادب خیلی کاریزماتیک تره 

مرد و زنم نمیشناسه 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰