2777
2789

رفته بودیم سفر با دوتا خانواده دیگه هر کدوم از اون خانواده ها دختر بزرگ داشتن که همسن هم بودن 

یکیشون انقدر با ادب بود و محترمانه حرف میزد همه عاشقش شدن

عوضش اون یکی خیلی زبون دراز بود آدم جرعت نمی کرد دو کلوم باهاش حرف بزنه فورا جواب میداد اونم به طور کاملا بی ادبانه

خیلی نظرم در موردش عوض شد

از نظر خودم دارم میگم...

اره خیلی عجیبه و همیشه میگم خانواده چرا واس اینا وقت نذاشته و‌تربیت درست نکرده و هرموقع جایی اینجوری ببینم بیشتر دلم واسشون میسوزه که وقتی واسشون گذاشته نشده...

و واقعا خیلی زشته یه زن یا دختر بد دهن باشه حالا به هر دلیلی....

و تو جامعه اینجور ادم ها پیش هیچکس جا نداره مگه عین خودشون باشن....

و هیچکسی اینجوری آدمو نمیتونه تحمل کنه و فقط سرافکندگی داره و آبرو ریزیه....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبی مطلقا تا ابد خوبیه حالا این خوبی زبون خوب میتونه باشه ادب می تونه باشه مهربونی و هر صفت خوب دیگه می تونه باشه

ولی هیچوقت زیادی یه چیزی دلیل بردرستیش نیست

فحش دادن که معتقدم نه دختر و نه پسر درست نیست بد دهن باشن خوب نیست فکر کن  مادر یه بچه باشی و حرف زشت بزنی🙄🙄

منم منم منم دقیقااا👌🏻

توام همیشه کنارش حالت بده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

وقتی ی آدم که فحش میده می بینم نتیجه میگیرم یک درست تربیت نشده دو خیلی بی کلاسه سه آدمیه که منطق سرش نمیشه دختر و پسر نداره

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

وقتی ی آدم که فحش میده می بینم نتیجه میگیرم یک درست تربیت نشده دو خیلی بی کلاسه سه آدمیه که منطق سرش ...

ربطی به تربیت نداره 

منی ک تو پسرا بزرگ شدم دخترای اطرافم هم همه فحش میدن

طبیعتا فحاشی ممکنه بکنم 

چون محیط اطراف من اینجوری بوده نه خانوادم

دختر چون ظریفه حساسه و مادر ایندست برای همین فحاشی  ازش خوش دیده نمیشه

همه رو ولش کن خودت بچسب که نگی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
ربطی به تربیت نداره منی ک تو پسرا بزرگ شدم دخترای اطرافم هم همه فحش میدنطبیعتا فحاشی ممکنه بکنم چون ...

پس قبول داری کار درستی نبوده چون خانوادت این رفتارو نداشتن خیلی ها هستن تو محیط بد رشد کردن ولی مثل اونا نشدن چون تو خانواده این تو وجودشون نهادینه شده و جز وجود شون شده مودب بودن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم