خدایا این حقه یکی تخت بخوابه یکی ساعت چار پاشه درس بخونه😭😭
لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀
ویگه بد نیس ک نشد شغل . واقعا برد رو اونایی کردن ک کار و کسب ازاد راه انداختن به همه چیم رسیدن.خیلیا ...
خیلیام با لیسانس مهاجرت کردن و بهترین درآمد اونور آب دارن
لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پولدار باشی مهاجرت میتونی . چون لیسانس هم مدرک تحصیای بالایی نیس
اونور میخوای چیکار کنی
نمیشه بخوری بخوابی که باید یچیزی بلد باشی
در ضمن هزینه مهاجرت تحصیلی خیلی کمتره تا بقیه مدلها
اینجا هم کار برام هست مثلا خودتون الان نیاز به کسی دارین که ری مادل کنه خونتون رو مثلا من همین جور پ ...
نه من ... که هیشکی نیازی نداره تو جامعه الان . هرچند معنی خاصی براش ندیدم ! اگرم به انگلیسی گفتی .. جز شغل های کاربردی ک بدرد افراد میخوره هم نیس . ولی در کل اینجا مگه طرف خانوادش خیلی پولدار باشن ک یه جاهای با پول تو گرفتن مدرکش کمک کنن بتونه دکتری مهندسی چیزی یشه . البته الان مثال میزنید ک فقیر مهندسم دیدیم ! اوکی . ولی بازار کارش اصلا در حد پولداره نیس