2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 124 پست
کاش مال من فقط با هفتا ریخته بود روهم اصن با ی آدمایی رفیقع کلا از اون دخترا ک آب از اسیابشون گذشته ...

برای منم با همه مدل بوده. مطلقه..پیرزن...متاهل و.‌‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من ی عوضی اصن روانشناس نمی‌فهمه چیه خیلی رو مخش کار کردم .جالبه خیلی مظلومانه میگ حیف نیست داری ...

ببین منکه نمیدونم چه کارا کردی چه کارا نکردی

خیلی گزینه ها هست که من شرایط شمارو نمیدونم

پس بهتره بری روانشناس به خاطر خودت نه اون

هم واس ترمبم زخمهایی که خوردی

هم ادامه این زندگی که چطور باشه

یکی از اشناهای ما خیانت کرد اقا یعنی عاشق یکی شدو صبغش کرد 

خانمش که فهمید مرده گفت من اینو ول نمیکنم تو تصمبم بگیر چه میکنی

الان دوتا خوته جدا دارن ولی این خانم اشنای ما کلا بااین مرد فقط تو شناسنامه زن و شوهرش

هرکس واس خودشه و پدر بچه هاشه فقط چون نیاز مالی و حمایت اون اقا واس بچه هاشو لازم داشت

اینم یک راهه

نه رفتم تاپیکاتو خوندم بخاطر حرف اون جاری احمقت پرسیدم وقتی حامله شدی چه واکنشی نشون داد؟

وقتی خبر شده من پیشش نبودم ولی بعد ها ک رفتم خانه مادر شوهرم جلو همه آمد بغلم کرد 😕احساس خوشحالی میکرد مثلا 

تا چهار ماه ک رفتم سونو هفته دوبار زنگ میزد ک رفتی سونو چیه بچه بعد ک فهمید پسره زنگ نزد زایمانم کرد روز ۱۰امد 

😐
ببین منکه نمیدونم چه کارا کردی چه کارا نکردیخیلی گزینه ها هست که من شرایط شمارو نمیدونمپس بهتره بری ...

منم همین خونه پدرم ب همسرم گفتم گفتم هرکس برا خودش اصلا هم ب من دست نمی‌زنی  حالا ک اصرار داری من بیام لبخند زد چیزی نگفت اومدیم خونه میگم طلاق عاطفی بشیم میگ نه ولی من جام جدا کردم نمی تونم ببخشمش فراموش کنم شوک بهم وارد شده خودش انگار ن انگار میاد خونه کلی خوشحالم بچه رو میبوسه می‌خنده وقتی می‌خنده بیشتر عصبی میشم بهش میگم نخند میگ گریه کنم چرا عصابت برا اون ج نده ها خراب میکنید بخدا اگه من برا اینا نقشه داشتم یا علاقه داشتم من از اول میدونستم اینا خرابند خیلی پروعه شوهرم من گفتم اونا مهم نیستند تو منو سوزوندی 

هر هر هر می‌خنده میگ تو ک پیش من نخوابی منم دلم برا این چیزا می‌کشه دیگ پس چیکار کنم با کمال پرویی خجالتم نمی‌کشه گفتم برو جمع کن خودت،

😐
منم همین خونه پدرم ب همسرم گفتم گفتم هرکس برا خودش اصلا هم ب من دست نمی‌زنی حالا ک اصرار داری من بی ...

رسما روانیه!

چی میکشی تو

باید خودتو از دستش روانا خلاص کنی، مکانش مهم نیست

ولی روحتو ازاد کنی تا دیگه با کاراش اذیت نشی

حتما برو روانشناس عزیزم، واس خودت فقط

شما خودتو قانع کنآدمی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد

عزیزم دعا میکنم برات شما هم اطرافیانت مثل من بی آلایش بشه خودتو ناراحت نکن میدونم که خیلی زخم خوردی انشاالله خدا کمکت کنه

عزیزم دعا میکنم برات شما هم اطرافیانت مثل من بی آلایش بشه خودتو ناراحت نکن میدونم که خیلی زخم خوردی ...

چه ربطی داره 

این حجم عقده از کجات میاد من ازکسی ضربه نخوردم که بخوام ناراحت بشم اینکه آدمایی رو دیدم که اینجورین قرار نی حتما برای خودم اتفاق افتاده باشه

شما یکم رو خودت کار کن این حجم از عقده و کینه و اصرارتون بر اینکه اطرافیانه شما فرشته هستن غیر طبیعیه در پناه حق باشی از خداوند منان برات طلب آرامش میکنم الهی که کمبودهات جبران بشه😉

متاهل🧸

چه ربطی داره این حجم عقده از کجات میاد من ازکسی ضربه نخوردم که بخوام ناراحت بشم اینکه آدمایی رو دیدم ...

کمبودی که ندارم خداروشکر به هرحال خدا خواسته من با آدمای پاک و خوبی معاشرت داشته باشم و شما هم زیادی خودتو ناراحت میکنی منم برات طلب آمرزش میکنم یه کم درگیری فکری داری خدا انشاالله کمکت میکنه و من الله توفیق