2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 124 پست
کمبودی که ندارم خداروشکر به هرحال خدا خواسته من با آدمای پاک و خوبی معاشرت داشته باشم و شما هم زیادی ...

😂

اتفاقا همیشه اونی که همه چیو اصرار داره خوب جلوه بده از درون خراب و داغونه خدا خواسته با آدم های پاک و خوب معاشرت داشته باشم🤣

متاهل🧸

کمبودی که ندارم خداروشکر به هرحال خدا خواسته من با آدمای پاک و خوبی معاشرت داشته باشم و شما هم زیادی ...

😂

اتفاقا همیشه اونی که همه چیو اصرار داره خوب جلوه بده از درون خراب و داغونه خدا خواسته با آدم های پاک و خوب معاشرت داشته باشم🤣

لحن حرف زدنت گویای همه چیز هست

همچنان از خدا برات طلب آرامش دارم معلومه زیاد ضربه خوردی و دوس داری همه چیو نرمال نشون بدی😂

چشماتم باز کنی نوشتم چند نفری که دیدم اطرافیان بودن و هیچ نسبتی باهاشون نداشتم که اینقدرررر حرصی شدی😄

و رسما شما بااین حرفایی که از روی کمبود هاتون میزنید دارید به اونایی که خیانت دیدند توهین میکنید امیدوارم خدا بابت قضاوت های نا بجات ببخشت!

بحث کردن با بعضی ها مثل بحث کردن با...هست

دیگه بنده جوابی برای شما ندارم زحمت نکشید چون ریپلای هم کنید قطعا بدون خوانده شدن اعلان رو پاکش میکنم😉🤣

متاهل🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂اتفاقا همیشه اونی که همه چیو اصرار داره خوب جلوه بده از درون خراب و داغونه خدا خواسته با آدم های پ ...

عزیزم اونی که قضاوت کرده شماییید نه من  شما گفتی همه خوب نیستن ولی من گفتم نه اینطور نیست و خدا خواسته که زندگیم در کنار آدمای با ذات و پاک هست حالا برام اهمیتی هم نداره که پیام من رو بخونی یانه خداروشکر که همه جوره خدا هوامو داشته و آدماییی اطرافم قرار داده که بهترینن از هرلحاظ شما هم هر چی که خودتون تو زندگی براتون پیش اومده بهتره به دیگران نسبت ندی منم پیامات رو که میخونم فقط به این خاطر جواب میدم که ذهنت رو آروم کنم و بتونم حتی شده یک نفر رو از قضاوت اشتباه به اطرافیان آگاه کنم حالا شاید شما شرایط وافرادی که نزدیکتون هست مناسب نیست براتون دلی پر از آرامش از خدا طلب میکنم و امیدوارم از این به بعد کسایی رو سر راهتون قرار بده که بدونی همه بد نیستن و آدمای خوب هم وجود دارن خدا خودش کمکت کنه که دلت آروم بشه دوست عزیز