من سه چهار تا طعم گرفتم بنظرم کاباس مرغ خیلی خوشمزس با اون سسشش😋😋😋😋
شما چه طعمی دوست دارین ؟
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
یه بار مشهد رفتم همون مغازه های کنار هم یه ساندویچ گرفتم اشترودل مرغخیلی خوشمزه بود خیلیامسال رفتم و ...
من یبار خوردم دوست داشتم اما مشهد نخوردم
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا اصلا بیرونی ها یچیز دیگست مثلا تو خونه بندری درست میکنیم عین عین بیرون نمیشه انکار هر چی مونده تر باشه خوشمزه تره😂😂😂😂
از این سوپر مارکتیا؟من ی سری مرغ و پنیر و ژامبون پنیر گرفتم انداختم اشغالی انقد افتضاح بود پنیر خامه ...
منن این مدلی که میگی نخوردم اما چند بار گرفتم ساندویچ مرغ و سس مخصوصش خیلی خوشم میاد
ببین برادرشوهرمن ساندویچی داره ساندویچ هاش هم عالی بعضی وقتا مراسمی چیزی تو خونس میاد میگیره برامون ...
شوهر من اون موقع که جون تر بود هم دانشگاهی بودیم پول نداشت میرفت کافه ها کار میکرد کلی ناسالمی میخورد و چند مشر و ب میخورد بعد ها درستش کردم الان منم قبول نداره ☹️☹️☹️😂😂😂حس میکنه خودش همه چی دون شده میاد برام کالری میشماره از دست این مرد ها😂😂😂😂
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دقیقا یه مغازه دکه مانند بزرگ هست جلو ورودی شاهچراغ از سمت پایانه که همه محصولات رضوی رو داره
یکی مغازه دیگه هم بالاتر از چهارراه مشیر هست اونم داره
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️