2777
2789
عنوان

ساندویچ سرد😋😋😋چه طعمی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 28 پست
شوهر من باشگاه و سالم خوری میکنه میرم جلوش میشینم کالباس میزنم تو ماست میخورم بادوم زمینی روکش دار ف ...

منم هیکلم  خوبه خداراشکر،، بخاطر اینک میگن خوب نیست میگ نخور، وگرن برام سوسیس درست میکنه خونگی میگ ازاین بخور، ولی بیرونی یه حال دیگ میده

شیرازی ام😅

یه بار مشهد رفتم همون مغازه های کنار هم یه ساندویچ گرفتم اشترودل مرغخیلی خوشمزه بود خیلیامسال رفتم و ...

من یبار خوردم دوست داشتم اما مشهد نخوردم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هیکلم خوبه خداراشکر،، بخاطر اینک میگن خوب نیست میگ نخور، وگرن برام سوسیس درست میکنه خونگی میگ ا ...

واقعا اصلا بیرونی ها یچیز دیگست مثلا تو خونه بندری درست میکنیم عین عین بیرون نمیشه انکار هر چی مونده تر باشه خوشمزه تره😂😂😂😂

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
از این سوپر مارکتیا؟من ی سری مرغ و پنیر و ژامبون پنیر گرفتم انداختم اشغالی انقد افتضاح بود پنیر خامه ...

منن این مدلی که میگی نخوردم اما چند بار گرفتم ساندویچ مرغ و سس مخصوصش خیلی خوشم میاد

هرچی کثیف بهتر🤣🤣شوهرم وقتی اینو میگم اخم میکنه🤣🤣

واقعا چرا شوهرا همه چیزو جدی میگیرن 😂😂

واقعا اصلا بیرونی ها یچیز دیگست مثلا تو خونه بندری درست میکنیم عین عین بیرون نمیشه انکار هر چی مونده ...

ببین برادرشوهرمن ساندویچی داره 

ساندویچ هاش هم عالی 

بعضی وقتا مراسمی چیزی تو خونس میاد میگیره برامون 

ولی مثل اونایی ک تو مغازه میزنه نیس 

لامصب اونا انگار روغنش مونده س خوشمزه تره 😂😂😂

ببین برادرشوهرمن ساندویچی داره ساندویچ هاش هم عالی بعضی وقتا مراسمی چیزی تو خونس میاد میگیره برامون ...

شوهر من اون موقع که جون تر بود هم دانشگاهی بودیم پول نداشت میرفت کافه ها کار میکرد کلی ناسالمی میخورد و چند مشر و ب میخورد  بعد ها درستش کردم الان منم قبول نداره ☹️☹️☹️😂😂😂حس میکنه خودش همه چی دون شده میاد برام کالری میشماره  از دست این مرد ها😂😂😂😂

کاشکی تو شهرا ما هم بود ،😩😩😩🥴

عزیزم بیا شیراز بریم اشترودل بخوریم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
مرسی عزیزم 🤤😍کجای شیراز داره ما استان فارسیم 🤓

خواهش میکنم گلم

دقیقا یه مغازه دکه مانند بزرگ هست جلو ورودی شاهچراغ از سمت پایانه که همه محصولات رضوی رو داره 

یکی مغازه دیگه هم بالاتر از چهارراه مشیر هست اونم داره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️