2777
2789

دوتا بچه دارم اولی پسر دومی دختر .

ریا نشه از خود تعریف نباشه اینارو میگم که قشنگ نظر بدین .دوتا ماشین داریم،دوتا خونه که بزرگش مال خودمونه کوچیکترش ازالان اختصاص دادیم برا خونه ی آینده پسرم ...و مقداری هم طلا ... بنظرتون بازم بچه سوم آوردن کار اشتباهیه؟ آخه خودم بچه زیاد دوس دارم با خودم همش فکر میکنم بچه ها فردا روزی پشتمونن فردا روزی پیر و درمونده بشیم یکی دوتا از بچه ها نتونستن سومی بتونه به ما برسه دکتر ببره جمعمون کنه فردا روزی پیر بشیم دورمون شلوغ باشه بچه و نوه زیاد باشه ...آیا فکرم درسته نظر شما چیه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بله کار بسیار درستی وخیلی هم درست فکر کردی 

حتما حتما به سومی وچهارمی هم فکر کن 

بچه ها تازه که چهارتا میشن میفهمی تفاوتشون رو با بقیه بچه ها از همه لحاظ راحتتر هست تربیتشون بازیشون ....

عزیزم اینم نظر منه ولی پولتو نگر دار فردا روزی که پیر شدی خرج دوا درمون و پرستار کن که وبال عروس و داماد نباشی ارجو قربتم سر جاش میمونه بعدم وضع شما خوبه از کجا معلوم بچت هم در اینده در وضعیت شما میشه اگه فردا روزی ببینی بچت درحال فشار اقتصادیه خودت عذاب میکشی 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

شما که شرایطت خوبه بیار 

ثروت باشه بچه زیادش کمه و اینکه مهم دوست داشتن مادره که دلش بچه بخاد من دوست خودم عاشق بچه هاست سنشم کمه پشت سرهم ۵ تا اوردش همه مسخرش میکردن و خانواده اش تردش کردن الان بچه هاش بزرگ شدن یکی از یکی زیباتر و سالم تر و به خاطر همبازی شدن باهم خیلی مهارت هارو خودشون بلد شدن حالا همه میرن خونشون یا دعوت میکنن میگن شماها خیلی شاد و پر انرژی هستید بقیه تک فرزندو افسرده و ساکت

only God
خودت باید تصمیم بگیری ولی ازالان دختر نادیده گرفتی خونه رو گذاشتی ب اسم پسر

اخه کلا طرف ما برا دختر فقط جهاز و سیسمونی میدن ...برا پسر باید خونه و جهاز فراهم بشه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خیر سومی تحت هیچ شرایطی نیاربچه ها وظیفه جمع کردن پیری شما رو ندارن وظیفه خودتونه بدن سالم داشته باش ...

وا مادر پدر انقد زحمت بچه هارو کشیدن پیری آدم درمونده میشه مگه دست خوده ادمه مریض نشه و سالم بمونه اونوقت بچه نمیخاد یه لیوان آب دست مادر پدر بده حرفت خنده دار بود عزیزم