خاک تو سرم کنن حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم میمیرم چند تا کاربر منو تگ کردن میگن یک یارویی عکساتو دیروز گذاشته تو پیجش توی اینستا من فکر نمکردم انقدر عکسم مهم باشه که اینجوری بشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کاش شما که فالوش داشتی ریپوت نمکردی نگا میکردی بیینی دیگه کیا رو میزاره و برمیداره منو یا نه اینجوری ...
نمیدونم 🤦😅
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگه عکسو بردارن از این عکس فیک های مجازی بشه واقعا برات مهم نیست ؟
الان رفتم دیدم پیجش هنوز برام باز میشه میتونم ببینم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بیین من میخوام بترکونم کابریمو بهت پیام میدم درخواست دوستی میدم با یک اکانت دگ جواب بده لطفا 🥲
باشه حتمااا، خیالت راحت
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑