2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5257 بازدید | 244 پست

ininisite2 اینم پیجی که فیلم های نی نی سایتی هارو میزاره

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نباش عکسای منم گذاشته کی میبینه حالا هوووو بین این همه عکس پیچ هم که خصوصی هست همش 500 تایی ف ...

اگه عکسو بردارن از این عکس فیک های مجازی بشه واقعا برات مهم نیست ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
کاش شما که فالوش داشتی ریپوت نمکردی نگا میکردی بیینی دیگه کیا رو میزاره و برمیداره منو یا نه اینجوری ...

نمیدونم 🤦😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگه عکسو بردارن از این عکس فیک های مجازی بشه واقعا برات مهم نیست ؟

الان رفتم دیدم پیجش هنوز برام باز میشه میتونم ببینم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان رفتم دیدم پیجش هنوز برام باز میشه میتونم ببینم

خب خداروشکر هنوز عکسم بود 😭😭😭ای خدا 

نمیدونم 🤦😅

بیین من میخوام بترکونم کابریمو بهت پیام میدم درخواست دوستی میدم با یک اکانت دگ جواب بده لطفا 🥲

بیین من میخوام بترکونم کابریمو بهت پیام میدم درخواست دوستی میدم با یک اکانت دگ جواب بده لطفا 🥲

باشه حتمااا، خیالت راحت 

وا چی گفتی بهش؟ مگه تو اینستا هم همینه اسمش؟

ایدیشو پیدا کردم پیام دادم

عکس بدون سر هم هست من یه بار کات کردم از لباسم دادم به کسی

نه اون چند تایی که من دیدم چهرهم بود 

اسی؟

خانم تهرانی جواب داد؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

نه اون چند تایی که من دیدم چهرهم بود

مرسی عزیزم 

نگران نباش اگه چیز خصوصی از زندگیت تو نینی سایت تعریف نکردی 

پیجم ریپورت میشه به زودی 

خود نینی یارا باید اقدام کنن یا حداقل پست بذارن همه برن ریپورتشون کنن

اسی؟خانم تهرانی جواب داد؟

نه دوباره ایدیشو میدی بی زحمت