خیر سرمون عاشق هم بودیم ازدواج کردیم کاش خدا زلیلش کنه کاش بمیره من راحت بشم نامزدی سرکار میرفت سه ماه ازدواج کردیم ۲ ماه سرکار رفت الان تقریبا ۱۵ روزه خوابیده خونه پشت وانت بار داره میوه داره خراب میشه نمیره این عن و بفروشه امروز و فردا میکنه همش یه بازی ریخته همش سرش تو گوشی من چیکار کنم برگردم خونه بابام بخدا خسته شدم شب ک نمیشه مگه میشه این و خونه نگه داشت فقط میخام بمیرم بخدا همه بفکر آینده و تلاش این ح....زاده نمیدونم فازش چیه حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم بخدا مامانش همش غرر میزنه مگه ب حرف گوش میده الان این وقت شب میگم فردا میری سرکار میگه فردا رو فکر نکنم پس فردا میرم جر و بحث کردیم فقط دلم ب حال مامان بابام میسوزه وگرنه خیلی وقت پیش خدمو خلاص میکردم
اسی روبیکا کانال خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره خیلی بیخیاله نمیدونم چیکار کنم با این آدم بی توجه بی محلی اصلا صبح بیدار شدم چ حرکتی بزنم سردرگ ...
عه پس اگر بیخیالی ذاتش هست گلم ببین میتونی با اینطور آدم بسازی و بسوزی دورازجونتون یک عمر یا اینکه جدا بشی الان که هنوز اونقدر دیر نیست گلم آدم حساس با بیخیال نمیتونه بسازه همینطوری هم برین جلو باز شما حزص میخوری پیر میشی ایشون هم هر روز جوان تر و شاداب تر میشه ...