بچه ها دکترم بهم گفت هرچه زودتر اقدام کن واسه بچه.ممکنه دیر بشه. من دلم خیلی بچه میخواد اما با شوهرم دعوا دارم همیشه. شوهرم شدیداً پرخاشگره و هیچوقت نمیتونه خشمشو کنترل کنه. با کوچکترین ناملایمت، قاطی میکنه و داد میزنه و وسایل میشکونه یا خودشو کتک میزنه. خودشم میدونه اون لحظه داره اشتباه میکنه که اونجوری واکنش نشون میده اما نمیتونه جلوی خودشو بگیره. جالبه امشب میگفت نه من میتونم جلوی خودمو بگیرم، نیم ساعت بعدش یه حرف کوچیکی شد(اونم کلا سوتفاهم بود، نذاشت توضیح بدم. توضیح هم میدادم، حرف خودشو میزد فقط) بعد بهم قاطی کرد باز و داد زد و خودشو کتک زد. من نیم ساعت گریه کردم اما نیومد آرومم کنه چون هنوز شدیداً عصبانی بود. شما توی شرایط من بودین، چیکار میکردین؟😔
(راهکار بدین به جز طلاق. اصلا اونهمه وقت ندارم واسه بچه دار شدن)
آره خب منم خودم آرزو دارم ولی واقعا تو یه شرایط درستقرار نیست به خاطر آرزوی خودت یه انسان رو بدبخت ک ...
دقسقا همین فکر رو کرده که داره پرس و جو میکنه ببینه میشه درمان بشه یا نه تاثیرش چقد میتونه رو بچه باشه و اینا... ولی خب من با خودم میگم الان دهه شصتیا که از همه کتک میخوردن .. همه شون الان مشکل روانی دارن؟ تازه اینا فرضیاته طرف خیلی دست بزن نداره
عزیزم حرفت کاملا منطقی و انسانی هست. منم بخاطر اینکه بچم فردا پس فردا بیماری روانی نداشته باشه، دارم ...
این حق توئه که مادر شدنو تجربه کنی عزیزم
اما صبر کن مشکلات حل بشن فقط اون بچه نیست تو هم مهمی حال تو هم مهمه اگه حال تو خوب نباشه اون بچه هم حالش خوب نمیشه فعلا بنظرم دغدغه های بزرگ برای خودت درست نکن تا مشکلت حل بشه انشاالله هم که سریعتر حل میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دقسقا همین فکر رو کرده که داره پرس و جو میکنه ببینه میشه درمان بشه یا نه تاثیرش چقد میتونه رو بچه با ...
اره عزیزم دقیقا با حرفت موافقم. قدیم اونهمه بچه ها رو میزدن، هیچکدوم روانی نشدن. به نظرم اونی روانی میشه که پدرمادرش هی بهش تیکه بندازن و از لحاظ روانی رو اعصابش راه برن. خداروشکر شوهرم اینجوری نیست که تیکه بندازه و گیر بده. فقط نمیتونه خشمشو کنترل کنه.
دهه شصتیا هشتاد نود درصد بچه ها کتک میخوردن پس یه چیزی نبوده که بچه احساس بد بگیره وقتی دوستاشم شرای ...
من خودم هشتادم هم خودم کتک خوردم هم دوستام راجب دهه های جلو تر اطلاعی ندارم . البته مامانش سالمه بچه هم بیشتر اوقات پیش مادره البته که پدر هم تاثیر داره بلاخره تو یه خونه زندگی میکنن ولی امیدوارم با گذر زمام مث اکثر مرد ها افتاده تر بشه
من فقط اینو میدونم با اما و اگر و شاید و باید نمیشه یه انسان رو به این دنیا آوردمسئولیتش خیلی بیشتر ...
درسته این منم که دارم میگم شاید و امید و فلان تصمیم نهایی رو خودش باید بگیره با در نظر گرفتن شرایط همسرش بلاخره خودش بهتر در جریانه . و یه مدت امید بچه رو بهش بده و تحت نظرش بگیره ببینه میتونه رو خودش به خاطر بچه هم که شده کار کنه یا نه. یا در خودش این توانایی رو میبینه که علاوه بر اینکه در برابر رفتارای شوهرش صبوری به خرج بده از بچه اش هم مواظبت کنه ؟
درسته این منم که دارم میگم شاید و امید و فلان تصمیم نهایی رو خودش باید بگیره با در نظر گرفتن شرایط ه ...
دقیقا
منو همسرم یه مدت تو فکر گربه اوردن بودیم خریدیم با کلی پول اما سه روز بیشتر نتونستیم نگهش داریم فهمیدیم توان و اعصابشو فعلا نداریم تهش به این نتیجه رسیدیم که فعلا برای بچه هم آماده نیستیم و اول شرایط خونه و ماشین و صبرمون رو اوکی کنیم بعد