2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 76 پست
خخخ تو یکی از تاپیکا یکیشون می‌گفت من بو نمی‌دم بحث حمام در دوران پریودی بود می‌گفت عرقم بو نداره فک ...

امکان نداره عرق بو نده ولی باید بتونی مدیریت کنی نزاری کسی اذیت بشه

من قسمت زیر بغلم خیلی عرق می‌کنه و زود بو میگیره حتی اگر همین الان از حموم اومده باشم یمدت سنم کم بو ...

تهویه داره ولی خاموشش کردن ...ایندفعه برم باید ب مدیر بگم  ک حداقل اون تهویه لعنتیو بزن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قسمت زیر بغلم خیلی عرق می‌کنه و زود بو میگیره حتی اگر همین الان از حموم اومده باشم یمدت سنم کم بو ...

لباسمم حتما با نرم کننده بشورم 

چون دخترم کوچیکه نمیتونم خیلی عطر و اسپری بزنم 

اما با رعایت همین نکات ساده واقعا رفع شد مشکلم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
تهویه داره ولی خاموشش کردن ...ایندفعه برم باید ب مدیر بگم ک حداقل اون تهویه لعنتیو بزن

پس ایراد از باشگاهه 

چون بهر حال هرکاری کنی اونجا درحال تمرین عرق می‌ریزی و ممکنه بو بده آدم ....ولی اونجا باید تهویه داشته باشه تا دیگران اذیت نشن 

چون بدن یه حس سازگاری داره و آدم بوی خودشو تا حدی کمی متوجه نمیشه 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بعضیاحتی ازحموم میان بومیدن یه بوگند  من یه مهمون اینجوری داشتم لباساشومینداختم ماشین ۳برابرمقدارموردنیازمایع لباسشویی میریختم  یک هفته خونمون بود۳باررفت حموم امانمیشد توخونه تحملش کنی حتی سرمیزصبحونه نمیتونستم بشینم توهوای سرد همش دروپنجره هابازمیکردم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیچاره ها گناه دارن دست خودشون نیس ولی باید ب فکر درمان بشن

اره واقعامن روزاول فکرمیکردم حموم نمیره یالباساش نشیته یاتمیزنشسته اینجوره بعددیدم نه  حالابچمم دگه نمیفهمیدهمش میگفت مامان خونه بوبدمیده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖