2777
2789
عنوان

من انققققد به پول در اوردن فکر میکنم دارم دیوانه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای بلاگری که اصلااا ولی انلاین شاپو میترسم بزنم نگیره همش فک میکنم دست توش زیاده

خب هرکاری قلق داره اینستام همینه

الکی رشدنمیکنی 

اموزش تولید محتوا

عکاسی باگوشی

اموزش الگوریتم باید ببینی ک بتونی پیجتو بکشی بالت

نه عزیزمخنده که نداره چون قطعا من عنوان شغل خودم رو بهتر از شما میدونم

نشنیدم همچین چیزیو برام عجیبه البته رشته من هوافضا نیست ولی مهندس پرواز داریم مهندس هواپیما نمیدونم چکاره میشه

نشنیدم همچین چیزیو برام عجیبه البته رشته من هوافضا نیست ولی مهندس پرواز داریم مهندس هواپیما نمیدونم ...

میشه مهندسی تعمیرات هواپیما

ینی با استفاده از کتاب های کارخونه سازنده هواپیمارو تعمیر میکنی و نیاز باشه طراحی بعضی قسمت هارم انجام میدی

اسی حقوقت بدک نیستاگ خرج خونه نمیدی حتما باهاش سرمایه گذاری کنرشته تحصیلیت چی بوده داخل دانشگاه

هوافضا

چجوری سرمایه گذاری کنم تو سه سال کار کردنم تونستم یه ماشین بخرم که دو سوم حقوقم میره واسه قسط هاش 

چیزی نمیمونه که دیگه

هوافضاچجوری سرمایه گذاری کنم تو سه سال کار کردنم تونستم یه ماشین بخرم که دو سوم حقوقم میره واسه قسط ...

خب اگ ماشینت خارجیه و بالایه ۸۰۰ هست

این خودش میشه سرمایه برات

بعد از ماشین میری سراغ چیزای دیگه

😭😭😭

هدف باید انتخاب کرد 

هیچ کاری نشد نداره 

خیلی راحت میشه به این درامد و بالاتر هم رسید 

یکم سرمایه اولیه یکم‌ تلاش هوشمندانه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌