2777
2789
عنوان

من انققققد به پول در اوردن فکر میکنم دارم دیوانه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 41 پست
متوجه شدم در واقع شما maintenance انجام میدی

اگه بگم maintenance دیگه اصلا کسی متوجه نمیشه بگم مهندس تکنولوژی هواپیما بازم کسی متوجه نمیشه همون مهندس هواپیما از همش راحتتر و کوتاهتره🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سطح حقوقت خیلی نسبت به زحمت این کار کمه، به مهاجرت فکر کردی؟ البته خب اروپا نه بیشتر امریکا

انققققدی که من به امریکا فکر میکنم هیچکس نمیکنه

کاری که نمیشه

باید تحصیلی رفت اونم اگر بشه واسه دکترا فاند گرد چون اگه بخوای خودت بری خیلییییی هزینه داره سالی ۳۰ هزار دلار

اخه چجوریمثلا شما چندتا شغل نام ببر بشه استارت زد

فروش لوازم ارایشی سود بالایی داره 

اجاره لباس عروس 

فروش ادویه جات تا ۵۰۰ درصد سود داره 

و کارهای دیگه که سود بالایی داره 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

انققققدی که من به امریکا فکر میکنم هیچکس نمیکنهکاری که نمیشهباید تحصیلی رفت اونم اگر بشه واسه دکترا ...

نه مشکل اصلا این نیست ، خیلی فاندای خوبی داره ، بیشتر مشکل ملیته توی این رشته خاص ، لعنتیا خیلی به ایرانیا سخت میگیرن توی کلا شاخه هوافضا اتمی و دفاعی ، شرکتای سفران و ایرباس و… حتیییی شرکتای مشاوره توی رشته ی هوافضا نمیذارن ایرانی بره . لعنت بهشون توی روی ادم نگاه میکنن میگن عه!  ایرانی هستی !؟ نه . ولی تحصیلی یه راه خوبه میدونی چرا ؟ چون بعد پنج سال میتونی شهروند امریکا بشی و اونموقع مشکل پیدا کردن شغل نداری

نه مشکل اصلا این نیست ، خیلی فاندای خوبی داره ، بیشتر مشکل ملیته توی این رشته خاص ، لعنتیا خیلی به ا ...

من اصلا نمیخوام هوافضا بخونم میخوام ارشد ام بی ام بخونم واسه دکترا اپلای کنم اگه بشه

ماش زودتر به فکر افتاده بودم

لعنت به من

فروش ادویه جات چجوریهاگه اینجوری بود که الان عطاری ها همه پولدار بودن

ادویه داریم تا ادویه 

در ضمن شما به مثال یک کیلو زردچوبه اعلا بگیرید به مثال ۱۵۰ هزارتا ۲۰۰ هزارتومان 

بعد بسته بندی ۵۰ گرمی تا ۱۰۰ گرمی بکنید 

هر بسته ۵۰ گرمی بدید ۴۰ تومن و ۱۰۰ گرمی بدید ۶۰ تومن ببینید چقدر میشه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌