من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اما اگه هنوز شک داری ، اول باید خوب فکر کنی بعدش اگه بازم به نتیجه نرسیدی مشورت کنی و در آخر اگه بازم مونده بودی چیکار کنی ، بری سراغ استخاره تازه همونم هرکسی نمیتونه استخاره بگیره ، کسی که کارش باشه میتونه
باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟ این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
به نظر من زندگی آینده و خوشبختی ات رو داری سر هیچ و پوچ میدی میره. الان شاید ساده به نظر بیاد اما خدای نکرده پنجاه سالگی در تنهایی حسرت بخوری چی؟ اونی که منتظرشی اگه باهاش بودی و جدا شدید که یعنی همین الان هم مشکل دارید، اگه هیچوقت با هم نبودید هم از کجا معلوم الان بیاد هم در عمل خوب باشید و صلاح باشه؟ هر جور خودت صلاح میدونی ولی الان بگی بله همین الان که عروسی نمیکنید یه مدت آشنا میشید، ممکنه معنی صبر استخاره هم همین باشه. خودت میگی خواستگارت خوبه یه مدت رفت و آمد کنید شاید دلتو برد. لگد به بخت خودت نزن و حسرت رو دل خودت نذار.
البته برای خاله ام هم ساعت ها اینا رو گفتیم گوش نکرد. اما حالا همیشه از تنهایی میناله. ولی به هر حال خواهرا و ما بچه خواهر برادرا هم زندگی خودشونو دارن هیچکس نمیتونه همیشه باهاش باشه، چاره تنهایی همون ازدواجه. امیدوارم تو عاقلانه انتخاب کنی.