2777
2789

بخاری خونتون رو چک کنین

خدای ناکرده نشتی چیزی نداشته باشه

وقت کردین حتما چک کنین

بخاطر سلامتی خودت و خانوادت

این کارو انجام بده چند دقیقه وقتتونو میگیر

تو این روزهای سرد ، اگه از بخاری استفاده می‌کنید

حتما لوله بخاری و کلاهک دودکش و شلنگ گاز

رو هرچند وقت یکبار چک کنید

گاز و نشتی گاز با کسی شوخی نداره

اول پاییز باس میگفتی،اگه خرابم بود تاحالا مرده بودم پس سالمه🥴

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال پیش یه همچین تاپیکی دیدم پاشدم چک کردم دیدم لوله بخاری سرده درستش کردم حالا شما بودی یا کسی دیگ خدا عوض بده 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چندسال پیش یه همچین تاپیکی دیدم پاشدم چک کردم دیدم لوله بخاری سرده درستش کردم حالا شما بودی یا کسی د ...

ای وای،حتما صدقه میدادی 

چه خوب که خوبی😍

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

ای وای،حتما صدقه میدادی چه خوب که خوبی😍

صبح به صبح همسرم صدقه می‌زاره کنار 

فدات 😍❤️

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید