2777
2789
عنوان

حس عشق واقعی

91 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی تا حالا تجربش کرده که واقعا ن وابستگی باشه ن هوس و ن دوست داشتن زود گذر؟ خودتون یا کسی رو می‌شناسید که واقعا واله و شیدای یکی بشه؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

6سال کم نیست میشه گفت واقعا عاشقشی.. چندسالته

عشق دوران بچگی نو جوونی و جوونیه.. 

از اونا ک از لحظه ای ک بدنیا اومدی باهاته و تا ابد حسرتش ب دلت میمونه.. 

پیر شدیم دیگ بالای بیس.. 

من سن پایین عاشق شدم ازخواب وخوراک میوفتادم وقتی میدمش گاهی تا صبح پلک نمیزدم،هیجان زده بودم داعم تپش قلب داشتم.صداش و باخودم مرور میکردم چشمم همه جا دنبالش بود هرسال جدید که بزرگتر شدم اون عشق بزرگتر شد.هم درد داشت هم شادی.و واقعی بود چون پایدار موند.خداروشکر به خواسته م رسیدم و بنظر خودم من عشق و تجربه کردم مخصوصا که سنم کم بود و قلبم عشق و تشخیص داد بسیار حس باارزشی بوده برام

عشق دوران بچگی نو جوونی و جوونیه.. از اونا ک از لحظه ای ک بدنیا اومدی باهاته و تا ابد حسرتش ب دلت می ...

یعنی تو این شش سال ی کوچولو هم علاقت کم نشده؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من سن پایین عاشق شدم ازخواب وخوراک میوفتادم وقتی میدمش گاهی تا صبح پلک نمیزدم،هیجان زده بودم داعم تپ ...

اخی عزیزم :) چندسالتونه الان؟ همچنان عاشقشی+

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یعنی تو این شش سال ی کوچولو هم علاقت کم نشده؟

خب بیشتر شده 

ولی کمتر ن ، اصلااا 

خب همیشه اونو کنارم دیدم ،انگار روحش پیش منه 

هر هفته حداقل یبار خوابشو میبینم فقط 

تو مهمونی و جمع خانوادگی همیشهههه جای خالیشو نگاه میکنم و دلم میگیره 

تو ماشین یا خونه یا ی مکان عمومی ،تهنگ عاشقانه پخش بشه یادش میفتم.. 

میرم کار کنم میگم عهههه با پولش واسه اون فلان چیزی ک دوست داره رو بخرم.. 

عکسای پروفایلشو هرشبببب نگاه میکنم 

روزا همش با خودم میگم کجاس ،یوقت سرما نخوره؟ نکنه الان حالش بد باشه ؟ همش نگرانشم.. 

ولی خب بازم نبودن اونو ، ب بودن همههههه ترجیح دادم و هر روز بیشتر باهاش زندگی میکنم تا موقع مرگم..