2777
2789
عنوان

میخام به شوهرم بگم دیگه پیام نده

138 بازدید | 13 پست

عقدیم و از هم دوریم روزی ی بار فقط زنگ میزنیم اونم بیشتر از ده تا ۱۵دقیقه بیشتر حرف نمیزنیم 

شبا هم پیام میدیم بعد بیشتر هم شوهرم خودش میاد پیام میده بعد هم یا همش از بالای صفحه جواب میده یا دیر سین میزنه یا ی انلاین همش بعد ساعتی ی بار جواب میده بعد من سریع حواب میدم😅

همین الان پیام دادم بعد ی ساعت هنوز سین نزد 

به نظرتون بلاکش کنم یا بگن دیگه پیام نده 

اخه صد با گفتم دیر جواب میدی ی بهونه میاره 

توهم مثل خودش باش، مردا از زنی که دست نیافتنی باشه خوششون میاد اینقدر نچسب بهش، ببین چی میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم😅الان بگو فقط بلاکش کنم؟

بلاک کن بره طرف اگه براش مهم بودی برات له له میزد نه اینکه میره یک ساعت دیگه جوابتو میده تازه انلاینم هست 

#بزرگی نمیبینم جز الله