جالا ک حس ششمیت قویه بنظرت امیدی ب باهم بودنمون هست ؟هنوزم دوسم داره بعد ۷ سال ؟🫠
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه اصلا اینطوری نباش قوی باش از حالا فکر کن یه آدم دیگه ای هستی اون قبلی رو کاملا فراموش کن شاد زندگی کن طبیعیه حال الانت ولی تو این حال نمون تا درست بشه از فردا صبح تو آدم جدیدی هستی واونطوری باش که باید باشی
هنوزم با وجود این همه بدی منو میخاد ؟الهیییییی بگردم که انقدر مهربونه .ازش میخام منو از این وضعیت وح ...
خودت همت کنی بدی هارو کامل از وجودت دور کن
دقیقا همونطور ک میری زیر دوش
همینجوری بایید قشنگ تمام بدی ها وکارایی ک باعث شده گناه کنی رو از وجودت بندازی دور
چله سوره حشر بگیر یا سوره توبه
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
نه اصلا اینطوری نباش قوی باش از حالا فکر کن یه آدم دیگه ای هستی اون قبلی رو کاملا فراموش کن شاد زندگ ...
عزیزم میشه جواب منم بدی
حالا ک حس ششمیت قویه بنظرت امیدی ب باهم بودنمون هست ؟هنوزم دوسم داره بعد ۷ سال جدایی ؟🫠❤️🩹
البته فامیلیمونم هست یعنی هی بعضی وقتا میبینیم همو غریبه نیس ک کلا فراموشم کنه😐
دقیقا همینطوره .از فردا شروع میکنم روی خودم کار کنم ایشالله که اطرافیان وسوسه ام نکنن و کاری نکن که ...
موفق باشی عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم هرچی بوده تموم شده ازحالا دست خودته تا خودت نخوای هیچ کس نمیتونه از راه به درت کنه موفق باشی و مننون از دعای خوبت