2777
2789
آره ولی درصورتی که توبه گرگ نباشه وواقع پشیمون باشی ودیگه سمت اینکارا نری آره صددرصد

دعا کن برنگردم دعا کن درست بشه عزیزم 

به دعات احتیاج دارم 

الهی که همیشه دلت شاد باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کن برنگردم دعا کن درست بشه عزیزم به دعات احتیاج دارم الهی که همیشه دلت شاد باشه

برات دعا میکنم درست میشه عزیزم من حس ششمم قویه ولی کسایی که دورو برت هستن بعضیاشون شر هستن دوری کن 

برات دعا میکنم درست میشه عزیزم من حس ششمم قویه ولی کسایی که دورو برت هستن بعضیاشون شر هستن دوری کن

همین آدما باعث شدن من اینجور بشم .کاش برگردم به همون ورژن قبلی خودم 

آیندم درست میشه بنظرت؟🙂

بنده بدی بودم براش کاش ببخشه منو .کاش میمردم .نمیتونم باهاش حرف بزنم انکار باهام قهر کرده خدا

قهر نکرده اگ قهر بود نمیزاشت پشیمون شی 

شرمنده نبودی 

ب فکر توبه نمیفتادی 

اتفاقا این حالت دلیله بر دوست داشتنشه ایینک برگردی ب خالقت

ببین تو سوره حشر گفته لاتکونو ک الذین نسوا الله فانساهم انفسهم یعنی مثل اونایی نباشین ک خدارو فراموش کردن و خدا چون نبخشیدشون باعث شد ک اونا حتی خودشونم فراموشش کنن حالا ک ب خودت اومدی یعنی خدا نخاسته فراموشش کنی 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]