2777
2789
عنوان

چرا زن ها جنس ضعیف شدن(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 68 پست
نه اصلا مردستیزی نیست بله ی سریا در سطح میگن ینی برابری مطلق زن و مرد و... اما به معنای واقعی ینی من ...

اونو منم قبولدارم زن و مرد هردو انسانن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اگر از بچگی توی مدرسه میزاشتن دختر و پسر در کنار هم رشد کنن با شخصیت اخلاقی هم خوب اشنا میشدن کمتر ب ...

انگار زن بوجود میاد سرویس بده فقط 

وقتی کم سرویس داد حقشه کتک بخوره، توهین بشنوه و... 

توو همین سایت کلی تاپیک هست که زن مورد توهین و کتک و هزارتا چیز دیگه بوده، تهش میگه جایی ندارم برم، تهش میگه مرده دیگه باید بزنه، تهش میگه واگذار کردن به خدا.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار زن بوجود میاد سرویس بده فقط وقتی کم سرویس داد حقشه کتک بخوره، توهین بشنوه و... توو همین سایت ک ...

کتک زدن زن یه کار خیلی ببخشید حیوانیه

شنیدم اینجور مردا تو جهنم هفتاد ضربه ی گرز اتشین میخورن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
فمینیستی ولی چرا زن ها جنس دومن؟عزیز من زن ضعیف آفریده نشده فرهنگ‌ زن ستیز دست و‌پای زن رو بسته

من نمیگم از دیدگاه من جنس زن ضعیفه 

میگم چرا توو جامعه زنها جوری رفتار میکنن که نگاه جنس دوم بهشون باشه؟! و چرا زن ها توهین شنیدم و بی احترامی و... رو از طرف مرد (شوهر، کارفرما، همکار و...). حق خودشون میدونن 

انگار زن بوجود میاد سرویس بده فقط وقتی کم سرویس داد حقشه کتک بخوره، توهین بشنوه و... توو همین سایت ک ...

حق طلاق و بچه ای که خودمون 9 ماه دردش رو میکشیم و حق تحصیل و کار و اینا رو هم که اختیارش با خودمون نیست

بخوایم بریم خارج کشور خودمون اجازه نداریم اینا همش تقصیر قانون های مضخرف  اینجاست

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

چون مستقل نیستن نمیتونن از پس خرج و مخارج و اینا بر بیان میمونن تو سری میخورن فحش میشنون برا ی لقمه نون من خودم با خیانت و فحش و تهمت بهانه گیری و ایرادگیری شدید حتی از غذاخوردنم کنار اومدم و موندم ولی وقتی در گوشم گفت بزار زن دوم بگیرم تو بهم حال نمیدی دیگه دیدم جای موندن نیس کاملا دل کندم دیگه چقد ارزش خودمو پایین بیارم طلاق سخته اما من اینجا نابود شدم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
حق طلاق و بچه ای که خودمون 9 ماه دردش رو میکشیم و حق تحصیل و کار و اینا رو هم که اختیارش با خودمون ن ...

من رفتم برا مهریه بپرسم بهم گفتن کاسبی راه انداختسن خبری نیس انقد باید بدویین تا بیاین ببخشین همشو یبارم برا خیانت شوهرم رفتیم حق طلاق بگیرم مرده ب شوهرم گفت چرا میخای بدی بهش فردا هرچی بشه زرتی میاد طلاق میگیره ها همشون ضد زنن کثافتا

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
حرفم اینه کی از حمایت بدش میاد؟ هیچکس بدش نمیاد یه پدر و همسری باشه که وقتی خودش نتونست رو پا باشه ز ...

حرفتون درسته 

حمایت هم از طرف زن برای مرد و هم از طرف مرد برای زن قطعا هم خوشاینده هم درست و معقول 

اما من میگم چرا زن ها و حتی خیای وقتا کل جامعه، در برابر توهین و.... حرفی برای گفتن نداریم 

مثال میزنم، امشب کارفرمای من ی وویس از طرف مشتری برای من فرستاد 

مشتری وسط ظرف شستن و غذا خوردن و آب دهن قورت دادن و.... وویس گذاشته بود 

من گفتم بهش بگید وویط رو مجدد بگیره تا من متوجه بشم چی میگه و برای طرف مقابل احترام قائل بشه 

کارفرما حرف مشتری رو تکرار کرد و گفت این رو میگه، من میگم چرا اجازه نمیدیم اعتراض کنیم 

یا مثلا هفته قبل یکی توو ساختمون ما جشن گرفته بود تا صب بزن و برقص بود، یکی از همسایه ها اعتراض کرد بقیه گفتن وای نه چرا به شادی همسایه اعتراض میکنی ی شب هزارشب نمیشه و... 

اعتراض همسایه کاملا درست بود چون آپارتمان جای جشینی نیست که تا صحب بزنی و برقصی بدون اطلاع قبلی 

ولی خب وقتی اعتراض میکنیم این رو می‌شنویم که حالا گذشته، حالا ولش کن. حالا مهم نیست 

خب یسری از زنا خودشون میخوان اینجوری باشنالان دیدی بعضی پیرزنا تا میبینن بچه دختره چشم و ابرو میان؟ی ...

من با ی سری کار ندارم 

دارم غالب جامعه رو میگم 

من با ی سری کار ندارم دارم غالب جامعه رو میگم

دیگه همینام بچه هاشونو تربیت میکنن و تحویل جامعه میدن

اره عزیزمیه عده اگاه میشنیه عده به این چرخه دامن میزننحالا پیرزنا سنی ازشون گذشته ولی بعضی جوون هارو ...

دقیقا همین 

پیرزن میگی به هر دلیل منفعتش توو چشم و ابرو اومدن بوده 

اما طرف مثلا از زیر بار ظلم پدرش در میاد میره زیر بار ظلم شوهر و.... 

هیچی هم نمیگه 

خیای وقتا شده من توو همین سایت ی چیزی گفتم، مثلا یکی تاپیک زده که شوهرش کتکش زده گفتم چرا خوانواده ت همچین اجازه ای میدن یا چرا خودت ساکتی (با اون قشری که بدبختن و شوهر معتاده و پدر معتاده و.. و کاری ندارم) در جواب بهم گفتن توو شوهرت زن ذلیله، یا بهم گفتن منتظر باش شوهرت بهت خیانت کنه و... 

چشمشو درمیارم کسی بخاد تو سرم بزنهالبته چشم درآوردن اصطلاحهدر کل اگر کسی ناراحتم کنه بی پاسخ نمیمونه

حالا سوال اینه که چرا خیلیا ساکتن 

طبیعیه که آدم به رفتار بد واکنش نشون بده اما طبیعی نیست که میگن حالا گذشته، حالا ولش کن،. اون مدلشه فحش بده، فلانی مدلشه زور بگه و... 

چون "یاد گرفتیم" که تحت ظلم باشیم

این دیگه خیلی بده 

من این مدت که دارم به این ماجرا فکر میکنن. بیشتر روی همه چی حساس شدم، کاملا توو هممممه چی ظلم پذیر بودن جامعه خصوصا زن ها 

طرف انگار هیچ شعوری برای من به عنوان مخاطب فایل نیست اعتراض هم که میکنی عجیبه براش چون انقدر بقیه زیر ظلم بودن که تعجب میکنه چرا ی نفر اعتراض کرده