2777
2789
عنوان

چرا زن ها جنس ضعیف شدن(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 68 پست
آره اتفاقا تاپیک بغلی داشتن فحشم میدادندست شما درد نکنه

مهم نیست خودتونو درگیرش نکنین 

مهم شخصیت و ادب شماست اونا هم شخصیت خودشونو نشون میدن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزمیه عده اگاه میشنیه عده به این چرخه دامن میزننحالا پیرزنا سنی ازشون گذشته ولی بعضی جوون هارو ...

این تو سنتهای غلط جا داره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
این تو سنتهای غلط جا داره

دیدی تو فیلم قدیمیا به زناشون میگه ضعیفه؟

خوب دختری که با این فرهنگ بزرگ شه معلومه زن ستیز میشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
از نظر زور و بدن و این چیزا واقعا ضعیف تریم و شکی هم توش نیست ولی توی چیزای دیگه اگه بخوایم میتونیم ...

همون دیگه 

سوالم اینه که چرا میخواییم 

صرفا هم بحث کار و پول نیست، عمدتا حقوق زن کمتر از مرده 

عمدتا زنا کتک میخورن از مرداشون و صداشون در نمیاد 

عمدتا میترسن مخالف شوهرشون حرفی بزنن، طلاقشون بده و هزارتا چیز دیگه

اصلا کدوم پسری هست که شروط ضمن عقد رو حق دختر بدونه؟! درحالی که اینا حقوق اولیه یک انسان هست 

من با ماهیت این قوانین کاری ندارم صرفا مثال بود 

ولی میخوام بدونم چرا وقتی ما همیشه تحت ظلمیم صدامون در نمیاد؟! 

فمینیست هستی ولی مفاهیم ساده‌اش رو هم نمیدونیاینا روابط علت معلولیهاول یکم مطالعه کن بعد بیا حرف میز ...

پس شما لطف کن از تاپیک خارج شو و وقت ارزشمندت رو اینجا هدر نده 

همون دیگه سوالم اینه که چرا میخواییم صرفا هم بحث کار و پول نیست، عمدتا حقوق زن کمتر از مرده عمدتا زن ...

چون "یاد گرفتیم" که تحت ظلم باشیم

دکتر شکور دوتا پادکست داره، خیلی قشنگهبه نام مادر و پدر در مورد همین صحبت میکنه که مرد زورش بیشتر بو ...

دلیل دیگه ش هم به نظرم وابستگی مالی هست خیلی از زنها به مردها وابستگی مالی دارن خب به هر کیم وابستگی مالی داشته باشی اون میشه اول تو دوم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چون بعضی کلا رسالت اول و آخر خودشونو فرزند اوری خانه داری و شوهر داری و ... میدونندد حد خودشون نمیبی ...

درست میگی 

خدا نکنه بخوایی از حق خودت دفاع کنی، همین زن ها میشن اولین مخالف هات... 

خدا نکنه بخوایی چیزی که در راستای پیشرفت خودت هست و ذره ای به‌ شوهرت سختی میده رو انجام بدی، جوری موضع میگیرن که عذاب وجدان اجازه انجام اون کار رو بهت نمیده 

خوب ما باید اول روی خودمون کار کنیم

به زن بودنمون افتخار کنیم

خدا خودش گفته دختر رحمته🩷

همون دیگه سوالم اینه که چرا میخواییم صرفا هم بحث کار و پول نیست، عمدتا حقوق زن کمتر از مرده عمدتا زن ...

خونواده ها به دخترا اجازه رشد ندادن و تو سری خور بار اوردن . اینقدر که پشت پسراشونن پشت دختراشون نیستن . شوهر میدن تو سن پایین که فقط یه نون خور کم بشه . زن هم استقلال مالی نداره ، حمایت خونواده ام نداره . مرد هم میگه پس من هرکاری کنم این نمیره و روز به روز وقیح تر میشه . تو کشور ماهم که حمایت انچنانی نمیکنن . خیلی از مرداهم از همون اول زندگی پر و بال خانوماشونو قیچی میکنن که کار نکن درس نخون بشین خونه برای بچت مادری کن و اینجوری میشه که اون زن نه درسی خونده نه پولی نه خونواده ای که پشتش باشه . میمونه یه مهریه که اونم صدتا اما اگر داره که مرد بده یا نه 

من ومپایر اعظم نیستم😄
خب فک میکنین فمینیسم چی میگه؟کل حرف فمینیسم همینه دیگهبرابری حقوق، فرصت برابر

ببین الان مهم تر از فمنیسم و... 

سوالم اینه که چرا ما خودمون، خودمون رو لایق توهین و بی احترامی و... میدونیم

وقتی در برابر هر ظلمی از طرف شوهر و سایر مردای جامعه ساکتیم، ینی حس میکنیم باید تحت ظلم باشیم 

از طرفی وقتی زنی اعتراض میکنه هم حامی نیستیم 

اصلا بحثم اعتراض توو خیابون و اینا نیستا، توو محیط خونواده رو حتی میگم 

ی مثال بزنم، پارسال یا خاله م سر ی موضوعی داشتم صحبت می‌کردم (بابای من یک کاری کرده بود که سوار خاله م ناراحت شده بود) خاله م گفت شوهرم میخواست وسط مجلسی که ما ما بوده دعوا راه بندازه و... 

گفتم خاله شوهرت اینا رو گفت، تو هیچی نگفتی، گفت نه حق داشت، گفتم اگر تو بودی هم به خودت حق میدادی، گفت نه اون مرده غرور داره و... 

میبینی طرف به مردش حق میده بابت مرد بودن اما به خودش بابت انسان بودن حق نمیده 

نمیدونم شنیدم فمینیسم درواقع یه نوع مرد ستیزیه

نه اصلا 

مردستیزی نیست 

بله ی سریا در سطح میگن ینی برابری مطلق زن و مرد و... 

اما به معنای واقعی ینی من هم به اندازه یک مرد توو جامعه آزاد (منظورم حجاب و... نیست) باشم تا تصمیم بگیرم 

ی همچین چیزی تقریبا