2777
2789
عنوان

چرا زن ها جنس ضعیف شدن(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 68 پست
حق طلاق و بچه ای که خودمون 9 ماه دردش رو میکشیم و حق تحصیل و کار و اینا رو هم که اختیارش با خودمون ن ...

قانون که خیلی فاجعه س 

ولی ی جورایی عامل بیرونیه که داره اثر میذاره 

ما حتی عوامل درونی رو هم بیخیال شدیم 

ی ذره دقت کنی میبینی در طول روز اکثر اتفاق اطرف توهین آمیزه اما ما اصلا متوجهش نمیشیم 

من بابت کارم با ارباب رجوع مستقیم در ارتباطم 

امروز یکی زنگ زد، چند بار آخر که زنگ زد خیلی حرف زد که ربطی به کار‌ هم نداشت، امروز که زنگ زد سرسنگین جوابش رو دادم و گفتم خارج از ساعت کاری تماس گرفتید، بهش برخورد، یا همسایه مون سر ی سوءتفاهمی به من گفت برو خونه سه دنگی بخر بقیه رو اذیت نکن بعد که سوتفاهم حل شد بهش گفتم این حرفتون توهین بود، گفت ناراحت شدی؟!  هفته قبل با آقای فلانی بحثم شد همینو بهش گفتم ناراحت نشد، شما زیادی حساسی... 

انگار سکوت خودمون داره بقیه رو وقیح میکنه 

چون مستقل نیستن نمیتونن از پس خرج و مخارج و اینا بر بیان میمونن تو سری میخورن فحش میشنون برا ی لقمه ...

افرین، دقیقا مشکل اینجاست که زن خودشو کنار میکشه، منفعل میشه یا حتی گاها فقط مصرف کننده از جیب شوهرش و ارائه دهنده سرویس برای همین وقتی کم میذاره شوهر به خودش اجازه میده هر چیزی بگه و طرف سکوت کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رفتم برا مهریه بپرسم بهم گفتن کاسبی راه انداختسن خبری نیس انقد باید بدویین تا بیاین ببخشین همشو ی ...

من حق طلاق رو شوهرم بدون هیچ بحثی داد، منتهی محضردار دید همسرم اوکیه گفت اینجا من ثبت میکنم اما برید دفتر اسناد رسمی چون با ثبت من موقع طلاق باز کارتون گیر میکنه، دفتر ثبت اسناد رسمی نامه نمی‌داد، همسرم چندتا دفتر رفت اخر ی آشنا پیدا کرد، نامه گرفت و بهش گفت بخشنامه اومده تا حد امکان بابت حق طلاق نامه ندیم 

مث فیلم در انتهای شب که میخواستم طلاق بگیرن، طلاقشون نمی‌داد میگفت اذیت میکنم شاید پشیمون بشید 

من حق طلاق رو شوهرم بدون هیچ بحثی داد، منتهی محضردار دید همسرم اوکیه گفت اینجا من ثبت میکنم اما برید ...

عزیزم انشالله ک کنارهم خوشبخت باشید اما من ادان کارد ب استخونم زسیده ک دارم جدا میشم خیلی نیستا ۳ساله عروسی کردم ولی تا دلت بخاد توهین ب خودم و خونوادم فحش و تهمت ناموسی کش مکش خیانت تحقیر جیگرسوز انقد کشیدم از خودش و خانوادش ک سیرم ازش بخدا

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
چون مستقل نیستن نمیتونن از پس خرج و مخارج و اینا بر بیان میمونن تو سری میخورن فحش میشنون برا ی لقمه ...

کاش میشد ی روزی منم ب مرحله طلاق برسم.

همسرمنم بهم میگه میگه شرایط داشته باشم میرم خیانت میکنم. تو  کثیفی حال بهم زنی. دوس ندارم باهات ر.ا.ب.طه داشته باشم.. 

کاش میشد ی روزی منم ب مرحله طلاق برسم. همسرمنم بهم میگه میگه شرایط داشته باشم میرم خیانت میکنم. تو ...

برا من خودش رفت تقاضا داد شاید منم شهامتشو نداشتم اول بهم گفت بمون بچه رو بزرگ کن کاری بهم‌نداشته باشیم بعد برو گفتم ن گفت بزار زن بگیرم با تو حال نمیکنم آرامش ندارم گفتم عمرا گفت پس جدا بشیم فرداش خودش رفت ثبت کرد

برا من خودش رفت تقاضا داد شاید منم شهامتشو نداشتم اول بهم گفت بمون بچه رو بزرگ کن کاری بهم‌نداشته با ...

ان شااله ک هن خودت عاقبت بخیر بشی هم بچت. 

من موندم اینجور مردا تاوان هم میدن؟ یا خدا بهشون حق داده انقدر راحت  ب جنس زن ظلم کنن 

ان شااله ک هن خودت عاقبت بخیر بشی هم بچت. من موندم اینجور مردا تاوان هم میدن؟ یا خدا بهشون حق داده ...

زنده باشی گلم همچنین چرا تاوان میدن ولی دیر من الان ۲۵سالمه اما عصابم داغونه خیلی روح و روانمو آسیب زد خدا ازش نگذره کنارش احساس کمبود و حس ناکافی بودن یا عقب موندگی داشتم همیشه بسکه تحقیرم میکرد