2777
2789
عنوان

برا اولینننن بار ب حس ششم ایمان اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 69 پست
محدثه خیلی آرومی گاهی وقتا عصبی که میشی زورت به خودت میرسه یا به اجسام آسیب میزنیحس میکنم خودکار و ق ...

همش درسته واقعا ممنونم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

همش درسته واقعا ممنونم

بوس🧡نگران نباش اوکی میشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بوس🧡نگران نباش اوکی میشه

کاش نمرم درست شه

مامانم حال روحیش خیلی بده انقد مشکل زیاده براش که نمی‌خوام برای این موضوع. هم ناراحت باشه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

کاش نمرم درست شهمامانم حال روحیش خیلی بده انقد مشکل زیاده براش که نمی‌خوام برای این موضوع. هم ناراحت ...

تمرکزت به جلوت و امتحان پیش روت باشه

همه چی به اون اخری بستگی داره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

تمرکزت به جلوت و امتحان پیش روت باشههمه چی به اون اخری بستگی داره

حرفت درسته ولی اگه این رو کم بشم پای ابرو در میونه 

میانگین گیری این سه تا دست یکی از معلم هاس که فامیل مونه😐اون ببینه آبروم می‌ره اگرم دست اون نباشه مامانم می‌فهمه بلاخره و...

خلاصه که حس خیلی بدی دارم 

به نظرت میانگین آخری ۱۸ میشه؟؟؟

هست ببین یکی هست تو شهر سقز ایشون دوتا دستاشون هم ندارن میری پیشش هندزفری میزاره تو گوشت قران پلی می ...

من تهرانم و اونجا دوره

توی تهران خوبش نیست

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من تهرانم و اونجا دورهتوی تهران خوبش نیست

اگر واقعا بهش احتیاج داری باید مسافتو طی کنی

تهران بیشترشون الکین

ولی مناطق کوردستان خیلی هست