2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5081 بازدید | 244 پست
عزیزم خودت تا حالا امتحان کردی یعنی خیالم راحت باشه خدا خیرت بده ایشالا هرچی از خدا میخوای خدا بهت ب ...

وا عزیزم نگران چی هستییییی

تو سال۲۰۲۵ هستیم

عکس تکی بوده با شخص خاصی نبوده استرس بگیری

برو فتا پیگیر شو

متاهل🧸

خب اصلا چرا همچین عکسی گذاشتی اینجا؟؟؟ هدفت چی بود؟؟

بابا حرف اندام بود میخواستم اضافه وزن دارم یا نه اون زمان باشگاه میرفتم که اون عکسو گزاشتم خیلی هم سریع پاک کردم نمیدونم این اقا چجوری برداشته عکسه از اندامم بوده یکمم چهرم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا عزیزم نگران چی هستیییییتو سال۲۰۲۵ هستیمعکس تکی بوده با شخص خاصی نبوده استرس بگیریبرو فتا پیگیر شو

شرایط شکایت کردن ندارم چون اگه خانوادم بفهمن کلی اذیتم میکنن تو عقدم هستم دارم جدا میشم اگر شوهرمم بفهمه دیگه بدتر اتو میگیره بدبختم میکنه 🥲

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وا عزیزم نگران چی هستیییییتو سال۲۰۲۵ هستیمعکس تکی بوده با شخص خاصی نبوده استرس بگیریبرو فتا پیگیر شو

بله تو سال 2025 که با همون عکس هوش مصنوعی میسازن 

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

مرسی گلم

قربونت 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هوش مصنوعی هم بسازن وقتی آدم بخواد شکایت کنه اونقدر کارشناس دارن که تشخیص بدن هوش مصنوعیه

نکته دوم من خیلی ویدئو هایی که با هوش مصنوعی درست شدن و دیدم و همشون از صد فرسخی مشخصه فیکه

متاهل🧸

وای واقعا عکسم بود خودم دیدم 

برو دایرکتش پیام بده بگو این عکس منه پاک کن وگرنه شکایت میکنم 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
برو دایرکتش پیام بده بگو این عکس منه پاک کن وگرنه شکایت میکنم

باشه