2777
2789
عنوان

برا اولینننن بار ب حس ششم ایمان اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 69 پست
اره مثل جن. رفت امدشون همه چی.

میشه بیشتر اطلاعات بدید کسی که چشم سومش باز باشه چیجوریه و چی میشه؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

اره خیلی سخته اکثرا هم کسی هست پری یا موکل دقیق نمیدونم مواظبشونه

کسی بهشون آسیب نمیزنه؟جن ها و ... هم ایشون رو میبینن؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا ابلفض😂😂😑نمره بگم اخه؟اسمتو بگو بهمولی حس میکنم خوب میشی ولی اونیم نیست که تو خیلی ذوق کنی براش

اره چهار تا درسه به ترتیب ی بازه نمره ای بده 😅

اسم نگم نمیشه ؟

البته همینم لطف کردی مرسی

انقد دوست دارم یبار یکی دقیق بهم چیزی بگه 

اعتقاد نداشتم اولین بار امسال تست کردم ۴۰۰ تومن پول حروم شد هر چی تو نت هست تکرار کرد 😄

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

خیلی سخته فعال کردنش. خدا ب هرکسی جنبشو نمیده

اره 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

میشه بیشتر اطلاعات بدید کسی که چشم سومش باز باشه چیجوریه و چی میشه؟

مث مردمای عادی تغیری ک نمیکنه جسمش.  روحش ب مراتب بالاتر میره. خیلی چیزا رو میبینن متوجه میشن ک گفتم درکش خیلی سخته. مثلا ماها برامون وحشتناکه جن ببینیم قالب تهی میکنیم اما خب اونا میبینن صداشونو میشنون میتونن ارتباط برقرار کنن. 

اره چهار تا درسه به ترتیب ی بازه نمره ای بده 😅اسم نگم نمیشه ؟البته همینم لطف کردی مرسیانقد دوست دار ...

ببین عشقم من کلا تاریخ و رقم گفتنم افتضاحه😂

ولی اخه من پشت مانیتور چطور تورو حس کنم؟

حداقل اسمتو بدونم یچیزی تو ذهنم میاد میگم یا ارتباط گرفتم باهات یا نگرفتم دیگه از این زیادتر نیست ک

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

مث مردمای عادی تغیری ک نمیکنه جسمش. روحش ب مراتب بالاتر میره. خیلی چیزا رو میبینن متوجه میشن ک گفتم ...

منظورم جسم نبود خیلی متشکر گلم

جن ها آسیب نمیزنن یا نمیترسونتشون؟

مث مردمای عادی تغیری ک نمیکنه جسمش. روحش ب مراتب بالاتر میره. خیلی چیزا رو میبینن متوجه میشن ک گفتم ...

کسی هم بخواد فوت کنه قبلش خبردار میشن

کسی بهشون آسیب نمیزنه؟جن ها و ... هم ایشون رو میبینن؟

اره دیگه ارتباط دارن

نه ولی خیلی آسیب روانی میبینن کلا زندگیشون سخته

اسمتو بگو۱۸ گرفتی؟درست میشه اگر پافشاری کنی و بیخیال نشی

محدثه ام

بیا تاپیک آخرم بهت بگم گلم

منظورت موکله؟باید بری پیش یه کار درستش الکی نیست ک

پیدا نمیکنم خوبشو

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

محدثه امبیا تاپیک آخرم بهت بگم گلم

محدثه خیلی آرومی 

گاهی وقتا عصبی که میشی زورت به خودت میرسه یا به اجسام آسیب میزنی

حس میکنم خودکار و قلم دوست داری

چشماتم خوشگله

خواهر یا مادر یه خانوم تاثیر گذار تو زندگیت داری

پدرت خوبه؟حس میکنم یکم جسمشون خستس

پیدا نمیکنم خوبشو

هست ببین یکی هست تو شهر سقز 

ایشون دوتا دستاشون هم ندارن میری پیشش هندزفری میزاره تو گوشت قران پلی میشه خوب میشی

من عمه ام موکل داشت هرموقع حامله میشد یه حیوونی میدید فرداش بچه اش سقط میشد کلی دکتر و هزینه کلی دعا نویس

اخرش ایشون مشکلشو حل کرد بعد دوتا بچه اورد پشت هم شیر به شیر