2777
2789
عنوان

برا اولینننن بار ب حس ششم ایمان اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 69 پست
اخه چشم سوم‌واقعن هست

دروغگو به تمام معنا

یه سر به تاپیک این کاربر درباره چشم سوم بزن

@pgh_111    

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چشم سومش باز بود

عزیز من کسی ک چشم سومش باز باشه ب هیچ عنوان نمیاد نمیگ مگ باز شدن چشم سوم ب این اسونی هاست و حالا ب فرض هم ک باز بشه میدونی چقد باید قدرت تحملت بالا باشه وقتی تمام موجودات رو میبینی صداشونو میشنوی جنبه بسیار بالایی میخاد میگفتن ایت الله بهجت هم داشتن و همیشه سرشون پایین بود حالا نمیدونم ک ایشونم داشتن واقعا یا نه. 

من حتی نمیدونستم چیه یشب فهمیدم حسم اوکیه ولی خیلی عجیبه که از پشت مانیتور خیلیا رو درست میگفتم😑😂ک ...

پس منم بگو بی زحمت😭💔😂

بگو نمرم درست میشه یا نه

بیست میشه یا ن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیز من کسی ک چشم سومش باز باشه ب هیچ عنوان نمیاد نمیگ مگ باز شدن چشم سوم ب این اسونی هاست و حالا ب ...

همه موجودات صداشون رو بشنوی؟چقدر وحشتناک 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من حتی نمیدونستم چیه یشب فهمیدم حسم اوکیه ولی خیلی عجیبه که از پشت مانیتور خیلیا رو درست میگفتم😑😂ک ...

نظرت چیه 

نمره امتحانات من چند میشه بعد نتایح میگم درست بود یا نه😁

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

سوالا یجوری نبودن شانسی بگه که مثلا رنگ لباسو اینااز واقعیت های زندگی بودن

همون دیگه

هرچی بود شانسی درست جواب داد دیگه یسری چرتو پرت گفت که دس از سرش برداری تا سوتی نده تو سوالای بعدی

انقدر ساده باور نباشید کسی که چشم سومش بازه مگه کف بین یا اینده بینه؟ مگه خداست؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
همون دیگههرچی بود شانسی درست جواب داد دیگه یسری چرتو پرت گفت که دس از سرش برداری تا سوتی نده تو سوال ...

نمیدونم

مگه میشه انقد درمورد خود یکی ،نامزد یکی درست حدس زد 

تو این سایت مشابهشو ندیده بودم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

عزیز من کسی ک چشم سومش باز باشه ب هیچ عنوان نمیاد نمیگ مگ باز شدن چشم سوم ب این اسونی هاست و حالا ب ...

اره خیلی سخته اکثرا هم کسی هست پری یا موکل دقیق نمیدونم مواظبشونه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

پس منم بگو بی زحمت😭💔😂بگو نمرم درست میشه یا نهبیست میشه یا ن

اسمتو بگو

۱۸ گرفتی؟درست میشه اگر پافشاری کنی و بیخیال نشی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

واسه ی چند نفرو گفته اونام گفتن درست بود...

میشه ایدیشو بدی

من همزاد دارم میخوام باطلش کنم واقعا نیاز دارم که حس کنه

چون همه خواستگارام برمیگردن

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

نظرت چیه نمره امتحانات من چند میشه بعد نتایح میگم درست بود یا نه😁

یا ابلفض😂😂😑نمره بگم اخه؟

اسمتو بگو بهم

ولی حس میکنم خوب میشی ولی اونیم نیست که تو خیلی ذوق کنی براش

میشه ایدیشو بدیمن همزاد دارم میخوام باطلش کنم واقعا نیاز دارم که حس کنهچون همه خواستگارام برمیگردن

منظورت موکله؟

باید بری پیش یه کار درستش الکی نیست ک