2777
2789
عنوان

بالاخره کاریو که باید انجام دادم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم با دخترداییش بهم خیانت کرد و یکباذم با عشق قبلیش خیلی اذیت شدم

ای خدا

خدا لعنتش کنه

من رفتم ب ماددشوهرم گفتم دگ اگ دخترای جاریات حد و حدود رعایت نکنن منم هیچیو رعایت نمیکنم اگ قرار باشه خدایی نکرده زندگیمو خراب کنن منم دگ هیچی سرم نمیشه 

چجوری. مگه میشه اخه .بعده اینکه ولت کردن بازم رفتی خونشون یا باهاشون حرف زدی؟؟

نه میرم مهرمو اجرا میذارم بعدشم درخواست طلاق میدم اینا تازه کوچکترین چیزاییه که پیش اومده

ای خدا خدا لعنتش کنهمن رفتم ب ماددشوهرم گفتم دگ اگ دخترای جاریات حد و حدود رعایت نکنن منم هیچیو رعای ...

افرین توی جمع هم به روشون بیار باخاشون بجنگ ولی نزار رابطه ات خراب بشه عددی حسابشون نکن پیش شوهرت 

افرین توی جمع هم به روشون بیار باخاشون بجنگ ولی نزار رابطه ات خراب بشه عددی حسابشون نکن پیش شوهرت

اره اره حتما

میدونی چیه بابای این دخترعمو ک میشه عمو 

اونم افتاده دنبال من ک ازت خوشم میاد فلان

منم رفتم ب شوهرم ک مادرشوهرم گفتم ببینید اینا پدر دختری چ منظوری دارن قشنگ مشخصه کلیک کردن تو خراب کردن زندگیمون

(مادرشوهرم خداروشکر خیلی دهن قرص و مهربونه) 

اره اره حتمامیدونی چیه بابای این دخترعمو ک میشه عمو اونم افتاده دنبال من ک ازت خوشم میاد فلانمنم رفت ...

وای یا خدا حتما از چنتا بزرگتر مورد اطمینان کمک بخواه

وای یا خدا حتما از چنتا بزرگتر مورد اطمینان کمک بخواه

بخدا خیلی میترسم شوهرم عموشو ک فهمید خون جلو چششو گرفته بود انقدری قسمش دادم و گفتم اگ کاری کنی من دگ میترسم نمیتونم حرفی بت بگم آروم شد.. گفتم بزا ببینیم آخه هدفشون چیه ولی بلاک کردم همشونو