اصلا نمیتونم بلند شم کار خونه انجام بدم از دیدن کثیفی خونه خیلی اعصابم بهم میخوره دستو دلم نمیاد حتی یه استکان جا به جا کنم یه مشکلی دارم نمیتونم بگم یکم براش استرس گرفتم یاده اون میفتم اصلا دلم نمیخواد از تخت بیرون بیام از این طرفم خیلی کثیف شده خونه خیلی. از اینکه نمیتونم پاشم زجر میکشم خیلی سختمههه انگار دستو پامم بستن صبحا بزور بیدار میشم پسرمو برای مدرسه آماده میکنم. نمیدونم تا کی قراره اینطوری بشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به احتمال زیاد افسردگی و نداشتن انگیزه بخدا من انگار رو عادت نفس میکشم دلم نمیخواد کسیو ببینم
وای دقیقا منم همین طورم عاشق اطرافیانم بودم اما الان بزور همشونو تحمل میکنم همه روزو میخوام تو تخت تنها باشم اصلا حوصله هیچ کسو ندارم بقیرو میبینم عصبی میشم
وای دقیقا منم همین طورم عاشق اطرافیانم بودم اما الان بزور همشونو تحمل میکنم همه روزو میخوام تو تخت ت ...
چقدر همه شبیه همیم. منو کسی دعوت میکنه انگار فحشممیدن دلم نمیخواد اصلا با کسی حرفم بزنم چرا اینطوری شدیم اخه. میدونی این گرونیا باعث شدن حتی از دلخوشیهای کوچیکمونم بزنیم خدا لعنت کنه باعث بانیشو جوونامون زنده زنده مردن