2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه خانوادشون سنتیه و اصلا موافق این نیستن که یشه به مدت باهاش حرف زد تا باهاش آشنا بشم و متوجه این ...

لازم نیست اونا با خبر شن خودت اینستاشو گیر بیار و باهاش حرف بزن ملاکاتو بگو 

بنظرم لازمه 

لازم نیست اونا با خبر شن خودت اینستاشو گیر بیار و باهاش حرف بزن ملاکاتو بگو بنظرم لازمه

عزیزم خودشم از همون خانوادست خب🤦🏻‍♀️

اشنام هستن نمیخوام حالا اگه یه موقع نشد قضیه رو جدی بگیره

ببین اگه واقعا به دلت نشسته زود جواب نده یه مدتی باهاش حرف بزن ببین با اخلاقاش اشنا شو ببین میتونی ک ...

حس میکنم بیشتر تحت تأثیر نظر اطرافیان قرار گرفتم وگرنه من هدفم چیز دیگه ایه

آخه خانوادشون سنتیه و اصلا موافق این نیستن که یشه به مدت باهاش حرف زد تا باهاش آشنا بشم و متوجه این ...

ببخشید  عزیزم  شرمنده   من یه  لینک  اینجا  گذاشتم  میشه  بری  تو صفحه  ۳۵  اون  تاپیک  سه بار  عکس  کف  دست  گذاشتم  گزارش  بزنی  پاک شن؟

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حس میکنم بیشتر تحت تأثیر نظر اطرافیان قرار گرفتم وگرنه من هدفم چیز دیگه ایه

حستو درک میکنم فقط باید عاقلانه تصمیم بگیری تا پشیمون نشی 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
حستو درک میکنم فقط باید عاقلانه تصمیم بگیری تا پشیمون نشی

نزدیک دو هفتس که تقریبا هر روز میان و میرن و جواب میخوان برا همون اصلا نمیتونم درست و حسابی فکر کنم دیگه گفتم اینجا تاپیک بذارم

حس میکنم افکارمون باهم متفاوته و از طرفیم اختلاف سنی خیلی زیاده ولی خب یه سری چیزای دیگم هست

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط

نزدیک دو هفتس که تقریبا هر روز میان و میرن و جواب میخوان برا همون اصلا نمیتونم درست و حسابی فکر کنم ...

ببین به گفته مردم توجه نکن چون خودت گمراه میشی اصلا استرس نگیر بشین فکر کن برو اصلا حرف بزن با خود طرف خودت عقاید هاتو بهش بگو از جواب منفی دادن نترس شده حتی با زور بهت بگن خوبه برو خودت محکم وایستا سر حرفت بعد الان ۱۸ سالته اول زندگیته کلی فرصت های بهتر میتونی داشته باشی در موقعیت بهتر

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
ببین به گفته مردم توجه نکن چون خودت گمراه میشی اصلا استرس نگیر بشین فکر کن برو اصلا حرف بزن با خود ط ...

مرسی از راهنماییتون

سعی میکنم درست تصمیم بگیرم ولی خب خیلی تصمیم گرفتن تو اینطور چیزا سخته

مرسی از راهنماییتونسعی میکنم درست تصمیم بگیرم ولی خب خیلی تصمیم گرفتن تو اینطور چیزا سخته

خواهش میکنم عزیزم من چون خودم تو شرایط تو بودم میفهمم چه حسی داری