2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 47 پست
خانواده خوبی دارهواقعا آدم خوب و درستیه و با اخلاقه (البته تا اونجایی که ما میشناسیمش)وضعیتم مالیشم ...

اخه زیاده اختلافه

اون الان وارد دهه ۳۰ شده

اصلا نمیتونه درکت کنه

ب مشکل میخوری

برو مشاور ب نظرم اصولی راهنمایت کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
راستش منم به همه اینا فک میکنم و موافق نیستم ولی یه عده همش میگن اخلاق و درک طرف مقابل مهمه

هرچقدرم که با اخلاق و با درک باشه 

بازم حوصله یه سری از کارای شمارو قطعا نداره

الانم داشته باشه 

۵ سال ۶ سال اصن ۱۰ سال دیگه

حوصله نداره

زندگی تئاتری از تجمع نقاب هاست؛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی نکرده باهاش ازدواج کنی دو سال دیگه هروز خودتو لعنت میکنی چرابیشتر فکر نکردی چرا وفتی انتخاب ها ...

راستش خیلی گمراهم

شرایط محیطیم طوری نیست که یکی درست حسابی راهنماییم کنه

هرکی یه چیز میگه

پول دیگه

گیریم پولدار باشه 

ذات درستی نداشته باشه

بد چی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اختلاف سنی زیاده، داغون میشی، منو همسرم ۵ سال اختلاف سنی داشتیم ولی من افکارم جوونتر از خودم بود اون افکارش پیر تر از خودش بود، اذیت میشدم 

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
یعنی شما میگید سن من کمه یا اینکه اختلاف سنی زیاده؟

هر دو. من دختری ام که از بچگی همه از هوشم تعریف میکردن و معلم کلاس اولم به مامانم میگفت این زیادی عاقله ولی تازه ٢۴-٢۵ سالگی کامل شدن عقلم رو حس کردم و تصمیماتم کاملا با حساب کتاب شد. از نظر علمی هم گفته میشه مغز ٢۵ سالگی تازه کامل میشه. به اشتباهات نوجوانی و جوانی خودم که فکر میکنم سرم سوت میکشه، ولی اون موقع فکر میکردم کار خوبیه. حواست باشه تو این سن تصمیم بی برگشت نگیری به هیچ عنوان. 

حیف نیست دختر تو سن ۱۸ سالگی ازدواج کنه ؟ اونم با آدمی با اینهمه اختلاف سنی تقریبا دو برابر تو سنشه اینجور که میگی کیس خاصی هم نیست حالا اگه خیلی پولدار بود یه چیزی اونی که اینهمه سن داره و دست میزاره رو دختر ۱۸ ساله شک نکن نرمال نیست 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اختلاف سنی بسیار زیاد که اصلا خوب نیست بعد باتوجه به سنت اصلا احساسی تصمیم نگیر واقعا فاصله سنی خیلس ...

اتفاقا احساس خاصی وجود نداره و فقط دارم منطقی فک میکنم

این روزا آدم یه سری چیزا از بقیه میشنوه که حس میکنه اصلا دیگه آدم خوب وجود نداره

برا همون وقتی میبینم آدم درستیه و اخلاقش واقعا خوبه دو دل میشم

پانزده سال  زیاده  عزیزم  هنوز  خیلی زوده

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اتفاقا احساس خاصی وجود نداره و فقط دارم منطقی فک میکنماین روزا آدم یه سری چیزا از بقیه میشنوه که حس ...

ببین اگه واقعا به دلت نشسته زود جواب نده 

یه مدتی باهاش حرف بزن ببین با اخلاقاش اشنا شو ببین میتونی کنار بیای همیشه اخلاقش خوبه یا نه زود جواب نده 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
اخلاف سنی مطرح نیستاخلاف عقاید و نوع دیدگاه مهمهیسریا هستن با ۳۰سال سن مثل پسر ۱۸ساله فکر میکنن یسری ...

آخه خانوادشون سنتیه و اصلا موافق این نیستن که یشه به مدت باهاش حرف زد تا باهاش آشنا بشم و متوجه این چیزا بشم

واقعا گمراهم