2777
2789

یعنی حجمش اصلاکم نشه پولش مهم نیست فقط خوب باشه

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

این ژل ها که میگه اتفاقا ارزان هستن. ژل ها با ماندگاری بالا سیلیکون دارند و باعث چسبندگی زیر پوست میشن. و اتفاقا ماندگاری بالایی دارند. ژل خوب و کران هیارونیم اسید هست و تا ۶ ماه جذب میشه

این ژل ها که میگه اتفاقا ارزان هستن. ژل ها با ماندگاری بالا سیلیکون دارند و باعث چسبندگی زیر پوست می ...

شنیدم الانسه خیلی خوبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونستی ژلی خوب و معتبر هست که دوام زیادی نداشته باشه و به مرور جذب بشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
می‌دونستی ژلی خوب و معتبر هست که دوام زیادی نداشته باشه و به مرور جذب بشه

آخه خسته شدم هرچقدرهزینه کردم رفت هوا

آخه خسته شدم هرچقدرهزینه کردم رفت هوا

ژل همین هست برو چربی تزریق کن جای معتبر زیر نظر متخصص  اوایل چندان جالب نیست بعد از مدتی جا میفته ولی با دوام هست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ژل همین هست برو چربی تزریق کن جای معتبر زیر نظر متخصص اوایل چندان جالب نیست بعد از مدتی جا میفته ول ...

من فقط واسه شقیقه می‌خوام دوستدارم پیشونیم پهن باشه ولی همش میره

من فقط واسه شقیقه می‌خوام دوستدارم پیشونیم پهن باشه ولی همش میره

تحقیق کن ببین کدوم ژل سفت هست 

همونو تزریق کن 

اونایی که گرون ترن برای سلامت بهترن ربطی به ماندگاری نداره 

تحقیق کن ببین کدوم ژل سفت هست همونو تزریق کن اونایی که گرون ترن برای سلامت بهترن ربطی به ماندگاری ند ...

میگن الانسه خیلی خوبه یه سی سی ۱۲تومن اگه بدونم واقعاتایک سال تکون نمیخوره میدم این پولو

میگن الانسه خیلی خوبه یه سی سی ۱۲تومن اگه بدونم واقعاتایک سال تکون نمیخوره میدم این پولو

الانسه من به لبم زدم ۱۵ روز هم نداشتمش