2777
2789

من یازدهم رفتم سونو دکتر گفت برای سلامت بچه برم 

یازدهم همین ماه ۲۳ هفته و پنج روزم بود وزن جنینم ۶۲۰ گرم بود ب نظرتون خوبه وزنش ؟ 

جفت قدامی و گرید ۱ ینی چی ؟ بد نیست که زبونم لال ؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم جفت قدامی بودم یعنی اول جفت بعد بچه  هیچ مشکلی نیست فقط مواظب باش ضربه به شکمت نخوره

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

نه.خوبه...بیخودی چرامیفرستن سونو من دکترم از انومالی تاالان نگفته سونو..الان ۳۲هفته ام

راست میگی واقعا.ولی سونو رشد باید بری دیگه وقتشه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

بعد داشتن سه تا بچه بهت میگم بیخیال باش و اهمیت نده

دوروز قبل زایمان بهم گفتن وزن بچه دو و نهصده دنیا اومد سه و ششصد بود

جنین هفته های اخر وزن میگیره اگرهم زایمان طبیعی کنی که بهتره ریزترباشه

همه اش هم ژنتیکه ربطی به خورد و خوراک نداره

بدن هوشمنده مثلا خانمی که جثه ریزی داره اگه بچه اش درشت بشه خب اذیت میشه معمولا بچه های این افراد ریزترن 

یا مادرپدری که خودشون نوزادی ریز بودن خب بچه به اونا میبره

خودتو درگیر اینا نکن حتی برای بعدشم درگیر وزن و قد نباش 

بچه های من متوسط بودن سه و چهارصد و سه و ششصد

بعد سه ماهگی تپل میشن 

تا دوسالگی هم تپلن بعد از شیر گرفتن لاغرمیشن

سونو رو نبردی پیش متخصصوضعیتش عالیه شکر خدا

هنوز ن چون می‌خوام آزمایش قند اینا بدم بعد همشو باهم ببرم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
گفت ۳۳هفته..دکترم خیلی خوبه شکمو معاینه میکنه میگه رشدش خیلی خوبه

خداروشکر🥰

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

انشاالله به سلامتی دنیا بیاد . زیاد به سونو توجه نکن خیلی مواقع وزن را کمتر میگه . یکی از آشناهامون گفت یک هفته مونده به زایمان بهم گفت اصلا بچه خوب رشد نکرده و خییییلی ضعیفه و بنده خدا حسابی ترسید ولی هفته بعد بچه با وزن ۳ کیلو و کاملا سالم متولد شد . به خود من هم سونو برای بچه اولم گفت انقدر ریزه و باید بره دستگاه و معلوم نیست بمونه یا نه و من چه بدبختی و زجری کشیدم ولی بچه سالم با وزن دو کیلو و نیم متولد شد برای چند نفر دیگه هم اتفاق های مشابهی افتاده استرس به خودت نده فقط به توصیه های دکترت گوش کن .