2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4736 بازدید | 150 پست
ازهمین گریه وزاریش میشه فهمید که مردخوبی بوده وبیش ازحدبه خاله ات محبت وخوبی کرده وبهش اعتمادداشته و ...

همه چیز به نام خالمه

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیق نمیدونم شوهرش پشت گوشی می‌گفت گفته تقصیر شماهاست بردیدش بیرون باخودتون

این همه زن میزان تو خیابون 

همه عاشق مرد سن بالای دیگه میشن ؟

خودش عقل نداشت که نباید وارد رابطه دیگه ای نشه؟

بهنوش بچگانه است ، هیچکس تحویل نمی گیره

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
مهم نیست چی گفته اون ذاتش کثیف بوده به شما چه ربطی داره ،حتما جوابشونو بده نزار بندازه گردنتون

ای خدااا

حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

والا خیانت هیچ توجیحی ی نداره، واقعا چرا بعضی هامیان بدترین کار هارو هم توجیح  میکنن

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
این همه زن میزان تو خیابون همه عاشق مرد سن بالای دیگه میشن ؟خودش عقل نداشت که نباید وارد رابطه دیگه ...

کسی باور نمیکنه اما من استرس گرفتم

اتفاقا خدا نگفته مستقیم طلاق بدون آبرو ریزیخدا گفته مرحله اول شوهرش بهش بیمحلی کنه شاید درست شداگه ن ...

این برای خیانت نیست این برای نافرمانی بوده 

توی همین دین میگن اگه مرد زنش رو حین رابطه با یکی ببینه میشه بکشتش و قصاص هم نمیشه 

هرگز نمیگن اگه دیدی زنت با یکی دیگست جاتو جدا کن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
والا خیانت هیچ توجیحی ی نداره، واقعا چرا بعضی هامیان بدترین کار هارو هم توجیح میکنن

بله خیانت در هر صورت و در هر دو جنس به یک اندازه زشت و غیرقابل توجیهه. من نگفتم خاله هه کار درستی کرده اصلا.

حالا ایشون می‌گفت شوهر خالم خیانت کرده یه عده میگفتن فقط طلاق 

خاله اش رفته با مرد متاهل و خیانت کرده 

اگه رابطه داشته باشن حکمش اعدامه 

همین زن با زبون درازی حتما مهریه هم میخاد فردا روزی هر جا هم بشینه میگه شوهرم بد بود خیانت میکرد

یه جاهایی واقع بینانه نظر بدین نه فقط چون طرف هم جنس خودتونه

همیشه تو هر زمینه ای یک درصد خطایی هست چون ما تو زمین زندگی میکنیم نه بهشت و هیچ چیز صفر و صدی تو ای ...

اونایی که من میگم همه فامیلای نزدیکمونن از کل زندگیشون باخبرم،بابای منم خیلی به مادرم بدی کرد ولی باعث نشد مادرم خیانت کنه 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.