2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4736 بازدید | 150 پست
ببین چقد خوب داری باهاش زندگی میکنی و عکساشم پخش نمیکنی... میگن گناه فقط وقتی جلوه میکنه که یک زن مر ...

خیانت مرد و زن نداره

هر کسی اینکارو بکنه قطعا یا نطفه اش حروم بوده یا لقمه ای که خورده

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
زن نمیتونه طلاق بده اما می‌تونه با همسرش حرف بزنه بگه جداشیم بگه طلاق می‌خوام بگه می‌خوام برم سراغ ز ...

شک نکن مردی که اینطوری تهاجمی داره رفتار میکنه و هیچ پلی برای برگشت نمیزاره هیچوقت حرف زدن باهاش فایده ای نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن عشق و محبت ببینه از شوهر سمت این کارا نمیره. همین که شوهر خاله هه دوره افتاده تو فامیل داره عکس پ ...

عزیزم من خیلیارو دیدم که ازسمت شوهرعشق ومحبت دیدن ولی بازم خیانت کردن با این تو زندگی هیچی کم نداشتن بازم خیانت کرد 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

عزیزم ببخش وسط تاپیکت سوال بی ربط میپرسم خدابه دلت ارامش بده عمل ابدوش راضی بودپیش کدوم دکترانجام دا ...

شیراز انجام داد اسم دکترش نمیدونم مرد بود میگفت تو اتاتق بهم سیگار میداد بکشم کلیم لاس میزذ

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

دقیق نمیدونم شوهرش پشت گوشی می‌گفت گفته تقصیر شماهاست بردیدش بیرون باخودتون

میگفتی والا ما سگ دوستمون هم باهامون بود اون حامله بر نگشت این نمیدونم قلادشو کی باز کرده در رفته باردار برگشته

میگفتی والا ما سگ دوستمون هم باهامون بود اون حامله بر نگشت این نمیدونم قلادشو کی باز کرده در رفته با ...

نمیدونم خالم چیا گفتع بهش خدا میدونه

عزیزم من خیلیارو دیدم که ازسمت شوهرعشق ومحبت دیدن ولی بازم خیانت کردن با این تو زندگی هیچی کم نداشتن ...

همیشه تو هر زمینه ای یک درصد خطایی هست چون ما تو زمین زندگی میکنیم نه بهشت و هیچ چیز صفر و صدی تو این دنیا نیست‌ ولی قانون کلی اینه زن ک تامین باشه از مهر و محبت شوهر خیانت نمیکنه. برعکسش درمورد خیانت مرد ب زن درست نیست این قضیه

شیراز انجام داد اسم دکترش نمیدونم مرد بود میگفت تو اتاتق بهم سیگار میداد بکشم کلیم لاس میزذ

چقدرنقاحتش طول کشیدسخت بود؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
ابجیم میگع شوهرخاله کلی ویس داده با صدای عق هق و گریون

ازهمین گریه وزاریش میشه فهمید که مردخوبی بوده وبیش ازحدبه خاله ات محبت وخوبی کرده وبهش اعتمادداشته وهیچ وقت باورنمیکردکه زنش خیانکارباشه

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
چقدرنقاحتش طول کشیدسخت بود؟؟

خون ابه هاشو همین شوهر بدبختش با دهن میک میزد ساکشن میکرد

قربون خدا برم خیلی ساده میگیره فقط طلاق که نمیشه اونم با سکه شصت تومنی باید مهریه بدهحق داره قبلش اب ...

اتفاقا خدا نگفته مستقیم طلاق بدون آبرو ریزی

خدا گفته مرحله اول شوهرش بهش بیمحلی کنه شاید درست شد

اگه نشد بهش تذکر بده 

اگر نه به چنتا از بزرگتر بگه باهاش صحبت کنن

اگر گوش نکرد مرحله بعد اینه مرد جاشو از زن جدا کنه(شاید از لحاظ روحی و احساسی به زن فشار بیاد)

و بعد اگر نکرد اینبار خدا گفته شوهر باید کتکش بزنه زنو

و بعد از همه این مراحل اگر زن درست نشد طلاقش بده

البته این مراحل هست فقط ممکنه یکی دوتای اول رو جابجا گفته باشم خواستید بگید از استادمون دقیق بپرسم

ببین خدا چقدر مهربونه میگه حتی اگه زنی اینکارو کرد شوهرش نباید فوری طلاقش بده دقیقا کاری که زنها با شوهرشون میکنن موقع خیانت (قهر میکنن دعوا واسطه میفرستن بزرگترا حرف بزنن و ... بعد اگر درست نشد طلاق میگیرن

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

شک نکن مردی که اینطوری تهاجمی داره رفتار میکنه و هیچ پلی برای برگشت نمیزاره هیچوقت حرف زدن باهاش فای ...

شما خوبی؟

من گفتم قبل خیانت حرف بزنه جدا شن بره دنبال زندگی خودش

معلوم مرد خیانت نمیبخشه

خیلی مردها زن و اون طرف هم می‌کشن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر