2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4604 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خالت اشتباه بوده درستولی درباره خیانت زن به سوره نور مراجعه شودبهترین راهکار ها رو خدا میدونه نه ...

قربون خدا برم خیلی ساده میگیره فقط طلاق که نمیشه 

اونم با سکه شصت تومنی باید مهریه بده

حق داره قبلش ابروشو ببره وگرنه فردا همین زن دومتر زبون در میاره پشت سرش میگه اون به من خیانت کرد

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

عزیزم بعضی اوقات خیانت دلیل نمیخواد ذاته طرف شاید خرابه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ربطی نداره آدم ذاتش باید درست حسابی باشه که سمت این کارا نره نه شوهرش

زن عشق و محبت ببینه از شوهر سمت این کارا نمیره. همین که شوهر خاله هه دوره افتاده تو فامیل داره عکس پخش میکنه ینی دنبال بهانه بوده و الان داره با دمش گردو میشکنه و خودشو پاک و زنشو خراب جلوه میده

شوهرخالت طلاقش بده بره دنبال زندگیش لعنت به هرچی آدم خیانتکارهچطور دلشون میاد!هیچوقت نفهمیدم درد و م ...

میرن دنبال عشقو حال عوضیا یه هرزه یه دختر کلاس سوم و یه شوهر عالی تازه شوهرشم شوهر دومیش بود با شوهر منو هزار مرد دیگه میداد

حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

نگو اینچودی چ حرفیه به بهترین ادماهم خیانت شده اوم به ذات طرف مونده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
زن عشق و محبت ببینه از شوهر سمت این کارا نمیره. همین که شوهر خاله هه دوره افتاده تو فامیل داره عکس پ ...

طلاق می‌گرفت 

خیانت هیچ توجیهی نداره

شوهرش بد بود باهاش زندگی نمی‌کرد

نه اینکه بره آوار بشه روی زندگی یه زن دیگه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿