2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک👺

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 53 پست
منم یه سوال دارم بی زحمت

اومد

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من ترسناک نیستم حداقل میگفتی مهربون🥺🥲😂

حس ششمیایی که جواب میدن مهربونن دیگه🥲❤️

ترسناک منظورم اینه انقدر قوی باشه ما بترسیم🤭😅

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

هانیه

قدت متوسط رو به بالا

حتما قرآن گوش بده به روحت آرامش میده

حس میکنم چشمت یا قهوه اییه یا عسلی شایدم رنگی😂

گاهی وقتا انقدر رو مخت میرن بعضیا دوست داری لفت بدی 

رنگ صورتی دور برت هست؟

متولد زمستون یا تابستونی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اسم بدین بگم

متولد چه ماهیم؟دیانا

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
پریا

پریا حس میکنم لاغری

چشمات نافذه و تاثیرگذار

غرورت برات مهمه 

کم حرفی در جمع

حس میکنم به میز نهار خوری علاقه داری یا خیلی روش میشینی

نمیدونم تست زدن یا هرچی حس میکنم دوست داری فکر کنی به سوالا جواب بدی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

قدت متوسط رو به بالاحتما قرآن گوش بده به روحت آرامش میدهحس میکنم چشمت یا قهوه اییه یا عسلی شایدم رنگ ...

همه رنگای چشمو گفتی ولی گزینه اخر😁

اره کل زندگیم صورتیه🤭😂

متولد اخر پاییزم

حس پارتنرم بهم چیه؟

زهرا

زهرا حس میکنم موهات بلنده

بیشتر وقتا بی قراری نمیدونم داداشته یا کسه یه پسری انگار خیلی ببخش کرم داره اذیتت کنه

کتاب بخون بهت کمک میکنه

پدر و مادرت خوبتو میخوان فقط گاهی وقتا بلد نیستن نشون بدن

نقره ایی یا کرم دور برت هست؟