2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک👺

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 53 پست
همه رنگای چشمو گفتی ولی گزینه اخر😁اره کل زندگیم صورتیه🤭😂متولد اخر پاییزمحس پارتنرم بهم چیه؟

اون دوتا رو گفتم ولی ذهنم همش میرفت سمت رنگی بودن چشمت نمیذاشت تمرکز کنم گفتم بزا بنویسم😂

کلا تو تولد گفتن و تاریخ گفتن صفرم😂

حس مثبتی داره براش بامزه ایی

حس میکنم علاقه داره گاهی وقتا بینیتو بکشه😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زهرا حس میکنم موهات بلندهبیشتر وقتا بی قراری نمیدونم داداشته یا کسه یه پسری انگار خیلی ببخش کرم داره ...

اره درست گفتی فداتشم اون لباسم کرم رنگش 

بیزارم ازت زندگی..... 
اون دوتا رو گفتم ولی ذهنم همش میرفت سمت رنگی بودن چشمت نمیذاشت تمرکز کنم گفتم بزا بنویسم😂کلا تو تول ...

ارههه

حس میکنی باهم ازدواج کنیم؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

حدیث فردا چطور پیش میره برام؟

نگران نباش استرسو از خودت دور کن و مسلط باش

هرطوری که پیش بره چه خوب چه بد به نفعته و اینو در آینده میفهمی🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نگار در مورد ازدواجم

ازدواجت دور نیست

تاحالا از فامیل پدری خواستگار داشتی؟شاید آینده داشته باشی نمیدونم ولی ذهنم میره سمت فامیل و آشنا

اون دوتا رو گفتم ولی ذهنم همش میرفت سمت رنگی بودن چشمت نمیذاشت تمرکز کنم گفتم بزا بنویسم😂کلا تو تول ...

میخام انتقال جنین انجام بدم مثبت میشه سر سالم آیا ب دنیا میاد بارداری سختی ندارم یادارم؟؟اخه رحم اجاره ای شدم خیلی نگرانم کی انتقال انجام میشه

بیزارم ازت زندگی..... 
ازدواجت دور نیستتاحالا از فامیل پدری خواستگار داشتی؟شاید آینده داشته باشی نمیدونم ولی ذهنم میره سمت ...

میتونی بگی چه زمانی و اینکه چه آدمیه 

از طرف پدری نه ولی از طرف مادری چرا 

نمی‌دونم چرا اکثرا میگن تو با فامیل ازدواج میکنی یکم عجیبه😂🤌🏼🚶🏼‍♀️

فرزانه

فرزانه جون فعالیتتو تو زندگی بیشتر کن

موهات موج داره؟

پاهای کشیده ایی داری

رنگ زرد یا تو طیف رنگی زرد اطرافت هست؟

لالههر چی به ذهنت میاد بگو منو دیگه خدا زده🧑‍🦯‍➡️

نگو اینطوری

لطفا انرژی منفیتو دور کن اگر نمیتونی بگو یکی که وارده انرژی منفیتو بگیره به زمین منتقل کنه

لطفا شکرگذار چیزایی که داری باش چون امکان داری ناشکریت همین خوشیای کوچیکی الان نمیبینی برات کمه رو ازت بگیره

به ورزش علاقه داری

رنگ سبز میاد تو ذهنم یا دور برته یا متولد سبزی

حدیث میشه در مورد ازدواج من هم بگی نظرتو؟🙃

حدیث جون ازدواجت حس میکنم ۲۶ تا ۲۸ سالگیه

انگار باید به مستقلی مالی و ذهنی برسی بعد ازدولج کنی شایدم زودتر بشه

لطفا تو زندگیت نزار هیچ چیزی مانع پیشرفتت بشه

گاهی وقتا که خسته ایی به خودت آرامش هدیه بده که کم نیاری