2777
2789
اصلا گفتم زشته تورو سننه؟ نخود هر اشتی تو برو دریتو بخون

اول درست تایپ کردنو یاد بگیر به نظرم

نخود هر آشتی نشنیدم آخه بوس بهت

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

باز میذاری؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشخصه چیز با لولی نظرتو نپرسیده زر میزنی

بچه سال عزیز وقتی نمیتونی جلوی دهنتو بگیری هی باید چرت و پرت تف کنی بیرون پس اولش نگو جوابتو نمیدم در سطحم نیستی

دیدی طاقت نداری؟ اختیار چاک دهنتو نداری ک

راجب همه چی باید نظر بدی

اسی ابروهات خیلی خوبه ضخیم و کشیده ست 

ژنای خوبی بت رسیده 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
بچه سال عزیز وقتی نمیتونی جلوی دهنتو بگیری هی باید چرت و پرت تف کنی بیرون پس اولش نگو جوابتو نمیدم د ...

کاش میتونستم جوابتو بدم! 

به اندازه کافی تعلیق شدم دیگه 

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

کاش میتونستم جوابتو بدم! به اندازه کافی تعلیق شدم دیگه

اره خب آدم درست بی دلیل تعلیق نمیشه ک

همین نشون دهنده صحت سلامتته

بقیه کلا مشکل دارن اخه شما اوکیی

موضوع چیست خودم جوابشو بدم

عاشقتم یعنیا🤣

هیچی ولش کن حوصلشو ندارم زیاد زر میزنه بیکاره مشخصه

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)