2777
2789
قشنگه اتفاقاکاش اینقد راحت نظر منفی ندیم دل یکیو بشکنیمب خصوص یکی مث اسی ک اینقد قشنگه چشاشهر کسی ی ...

😑گفتن بهم‌ترسناکه 

نی نی سایتیا من‌و نمیشناسن ک حسودی کنن گفتن ترسناکه اکثرشون

من گفتم زشته؟ راحت گفتم زشته؟ تروخدا من تازه از تعلیق دراومدم دهن منو باز نکن اعصاب ندارم من

والا میگفتی زشته ب نظرم جالب تر بود تا نسبت دادنای مزخرف

دهنت باز شه ببینم چیکار میخوای بکنی!

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😑گفتن بهم‌ترسناکه نی نی سایتیا من‌و نمیشناسن ک حسودی کنن گفتن ترسناکه اکثرشون

نه عزیزم نیس

خیلی قشنگه ب نظرم

حداقل آرزوی من ک همچین چشماییه:

اسی من یه بار این آرایش چشم انجام دادم خیلی چشام زشت شد چشمات خودش قشنگه و خماره که آرایش‌ این‌مدلی ...

😂😂😂 من از بس‌گفتن ترسناکه خودم نگاش‌میکنم ی وایب ترسناک ازش‌میگیرم 

😑گفتن بهم‌ترسناکه نی نی سایتیا من‌و نمیشناسن ک حسودی کنن گفتن ترسناکه اکثرشون

نه ترسناک نیس خماره 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
والا میگفتی زشته ب نظرم جالب تر بود تا نسبت دادنای مزخرفدهنت باز شه ببینم چیکار میخوای بکنی!

ببین درحد خودم نمیبینمت جوابتو نمیدم تاماااام

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

ببین درحد خودم نمیبینمت جوابتو نمیدم تاماااام

خدا نکنه من در حد تو باشم

خدا اون روزو نیاره اینقد بی لول بشم...وا منظورت چیه

والا میگفتی زشته ب نظرم جالب تر بود تا نسبت دادنای مزخرفدهنت باز شه ببینم چیکار میخوای بکنی!

اصلا گفتم زشته تورو سننه؟ نخود هر اشتی تو برو دریتو بخون

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

خدا نکنه من در حد تو باشمخدا اون روزو نیاره اینقد بی لول بشم...وا منظورت چیه

مشخصه چیز با لولی نظرتو نپرسیده زر میزنی